Najdi forum

Sem v dilemi. Storiti ali ne storiti ali nekaj srednjega. Ne prosim za recept ampak le za nek življenski nasvet (podobno situacijo). Pogled fantov ali moških na to situacijo. Zgodba je taka: v začetnem zaljubljenem odnosu, je prišlo do prekinitve na osnovi dveh okoliščin. Po tistih okol. mi je on napisal, da je bolje da tudi prijatelja nisva več, ker ga je sram zaradi pravih načel, ki jih ima in vzroka, ki mi ga je odpustil (spolni odnos). Za to sem prevzela vso krivdo nase in se mu opravičila in tudi navedla, da si kljub vsemu se vedno želim biti njegova prijateljica. Od tega je minilo dva meseca. Pred kratkim sem navezala stike z njegovo družbo, čeprav se bojim, da se le vsiljujem, pa čeprav oni zatrjujejo drugače. V tej družbi se pač zelo dobro počutim in sem jih zelo pogrešala. On za to druženje ve in mi je sporočil, da če se slučajno srečava, bo spregovoril kot prijatelj in mi ne bo obrnil hrbta. Njega ni z njimi in mislim si, da se me izogiba. Ker se zaradi te družbe (ker se družim z njimi se zato počutim kriva, da mu kradem prijatelje in želje prijateljevati z njim, si želim tega fanta poklicati in ga povabiti na pijačo, kot prijatelja in pogovoriti o tej družbi in mu ponuditi prijateljstvo sedaj. Ne vem ali je to dobro?
Glede nasvetov, ki jih prejemam: naj ga pustim pri miru, da bo že sam prišel, drugi pa, da ni to nič takega, če si želiš biti samo prijateljica, naj ga le pokličem in povabim na kavo.
Sama si mislim, da vse kar je vsiljeno ni dobro (da bi ga poklicala) po drugi stani pa če prepustiš situacijo samo sebi, gre še na slabše. Res ne vem kaj storiti, hočem vse pozabiti, pa ne morem in slabo spim. Rada bi neko srednjo pot, nevem…… Prosim pomagajte! Hvala za odgovor vsem in tebi Primož.

Hudo je to, če ga “vserjemo” potem moramo pa tem živeti. ampak to pa je le najboljša šola, če se tega zavedamo.

Mogoče ne bi smela o tem preveč govoriti z prijatelji ali družbo, saj ga verjetno bolj moti to, da vsi vedo za vse, kot pa zato. če s tem ni mogel živeti in ne bi mogel, je bila to najboljša odločitev, ki jo je sprejel. Bo pa potreboval še nekaj časa, da se bo sprijaznil, da nista več skupaj, da kar je bilo je bilo, to ne gre kar čez noč, zato nekaj časapoterbuje in ga ni potrebno silit. Malo je že prav, da imaš slab občutek, navsezadnje si le kriva, sedaj pa si prišla v njegovo družbo. Lahko da bo problem šele nastal, ko si boš izbrala koga iz te družbe, kaj pa vem, ampak če vsi to vedo, potem veš kako pravijo, ja če je njemu to naredila, potem lahko tudi meni. zato je vse v tvoji glavi, kako boš živela naprej.

Menim pa, da bi lahko poklicala in se z njim dobila ter se pogovorila, saj ni nujno, da se vse zmenita, samo da se pogovarjata in bi izgubil, malček tistega slabega občutka, tako bi lahko hitreje sprejel. Samo ne naredi pa v njegovi bljižini nobene napake več.

Jaz bi ga poklical.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close