Najdi forum

Dildo in vibrator

Ja Sara ljubica kaj pa je tako nagravžnega. A ker ji ga je dal v ritko.

Majkl, majkl pacek ti pacek.

LP

Yes…to, to mi deli…

“Partibrejkers”

O ti packa packasta :)))

Si se opogumla, ko je Majkl napisal, ne?:))

Sicer pa sme v bistvu dobil samo dva neposredna odgovora od žensk. Sramežljive so, te naše punce :))

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ja, ne. :))) Sem, packa, priznam. :)))
Ma, jaz vse priznam, tud to, zakaj mam uhan v jeziku. Nasty Ajša! :)))

mam vibrator, ki sem ga dobila za roj. dan od kolegice, ki mi je namesto enga tipa prinesla vibrator:(((

Nimam še nobenega takega pripomočka….tko da ne uporabljam. 🙂 Glede na to, da sem trenutno brez tipa bi bil pa čas da mi Božiček prinese kaj “uporabnega”, hihi 😀

nimam. kr ne rabm

-------------------------------------------------------------- be all you can be.

Ja..prov preveč sočno. Me mal skrbi, ker je bil par minut preden je to napisal in dodal, da je potreben, z mano na kosilu.

Ej, Majkl…a so makaroni afrodiziak al te jest rajcam?

Ja, igračke so fajn zadeva.

Uparabljamo poredko, zato pa takrat ne šparamo z idejami, kam bi jih dali. 🙂

“Nimam ker ne rabim” …. ojej, probaj mala…. saj ni stvar v tem da če imaš tipa ne rabiš vibrator… in ne pomeni da če ima ženska vibrator da je njen tip neuporaben :-))

S takšnimi stvarmi si lahko le posladkaš svoje seksualno življenje… get a life….. 🙂

cmoka, uživajte

BRAVO!!!
Una je to tko rekla veš, kao, jaz ne rabim sm afna frajerska ker mam tipa.
jao še tri milijarde **** ma tipa pa ne dela tacga hudiča iz tega.

Božiček je fejst dečko in če si bila zares pridna skozi celo leto ti bo ispovnil željo in ga boš dobila + baterije. Samo napisat mu moraš kakšnega si želiš (večji, majnši, debelejši …… mogoče črnega itd.)

LP

Važn da je dick :)))

Pošteno, iskreno povedano.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close