dijaski.net
Na osnovi česa pa sklepaš, da fuhrer sam ni v stanju prebrat tiste ene uboge knjige, da si ON SAM ni sposoben naredit švingelca in da je on preomejen, da bi se učil? On je le navedel vir, ki utegne koristiti drugim. Tvoje sklepanje oziroma način izpeljave zaključkov iz znanih dejstev kaže, da logika ni ravno tvoja močna stran.
Triperesna deteljica, s svojo logiko sem kar zadovoljna. Moje sporočilo ni bilo tako dolgo in zahtevno, da se ga ne bi dalo razumeti. Ne vem, na podlagi česa mi pripisuješ sklepanja: zastavila sem mu le vprašanja!!! Njemu, ne komu drugemu!!! Zamerilo pa se mi je njegovo komuniciranje pri drugih temah, to pa je res.
NN, nekam prosojno je tvoje pisanje.Ti se kar zahvaljuj za podatek o dijaškem netu (ki je – mimogrede – znan vesoljni dijaški populaciji) v imenu vseh Slovencev, če hočeš, saj so te zagotovo pooblastili, da to storiš. Glupo se mi sploh zdi pisati o teh stvareh. Lepo, če kdo posreduje kakšno koristno informacijo, ampak mene je zbodla pripomba “od domačih branj do plonkičev”, ker sem mnenja, da tisto ubogo domače branje, ki je obvezno, lahko VSAK SAM prebere, švinglc pa si naj tudi vsak dela sam, če ga že rabi.Nisem pa nikomur grozila in se spuščala na nivo “K … ena”.
Delam s srednješolci, že dolgo, in imam svoje delo zelo rada!!!
aknela!
če so na tej spletni strani,plonkiči,domača branja,seminarske naloge, še ne pomen da si bo človek dobesednu kopirov enako nalogo.ampak lahko pomaga dijaku do ideje kako bi svojo seminarsko sploh začel delat,na kakšen način bi jo naredil … ne moreš na vse stvari tko črno gledat.
glede tega da pa delaš s srednješolci,bi pa povedala to, da verjetno imaš od tega dela že “rahle” posledice. sj veš dijaki radi žremo živce in peremo možgane profesorjem…tebi zgleda je to prišlo do živega…
aja pa še to, dijaki imamo radi profesorje ki so odprti, ki ne težijo in ne morijo glede ene boge dijaške strani.bog pomagej če se že zarad tega sekiraš…kaj šele za vse drugo…
lp
Hello… sej vem, de je tale tema že mau zastarela, ampak sm se odloču, de bom useen mau pokomentiru…
fuhrer oz. mitja – hvala za nasvet…
Aknela – Sej mitja ni mislu tega, de bi zdej kr usi referate, pa ”take fore” kopiral. Sam hotu nas je obvestit o strani, če kdo slučajno še ne ve zanjo. Sicer pa če on že uporablja to stran za kopiranje, je to njegov problem….. saj si še sama rekla, da profesorji oz. ”celo vesolje” že ve za to stran – dijaski.net! Saj bi samemu sebi naredil veliko škodo, če bi kateri od profesorjev zalotil pri kopiranju referatov, ali pa pri domačem branju… kakorkoli že, spoštujem te… spoštujem use, ki so vredni tega, a še vseeno a čeprav delaš s srednješolarji še ne pomeni, da moraš biti tako ”zategnjena”… npr. jaz hodim v 9. razred osnovne šole. Imamo učitelja za fiziko, ki je vedno dobrovoljen itd. in nam vedno ustreže, če to koristi nam. In ugani kaj – drugod imam ocene povprečne, se pravi – 3, 4 tudi nekaj petic, pri njem pa so VSE ocene vedno petice, ker mi je v veselje delati z njim. Zato premisli o svojih odnosih do učencev… do tistih učencev, ki se trudijo.
LP vsem… -AlekzZz-
Ok dijaski.net je res vredu samo tukaj je nova stvarca. portal Skulaj.me in tudi iskalnik datotek za šolo. Tale išče po vseh večjih portalih z datotekami za šolo,… meni je ql 😉