Najdi forum

Po liniji najmanjšega odpora kar gre, ja…

Hi, jaz si ful želim dihurja… problem je kje ga dobit kr si ga v trgovini glih nebi kupla (kaj pa veš kaj vse se mu je tam zgodlo, bolezen pa tako) in bi bla ful srečna če bi mi kdo poslal kake številke al pa naslove od rejcev dihurjev

LP
TNX

Ce ga mislis kupiti v Sloveniji je povsem vseeno ali ga kupis v trgovini ali pri rejcu, saj vecina dihurjev ni niti cepljenih proti pasji kugi, vecina ima usesne garje, kaksen se kaj drugega in prav nobeden nima narejenih kaksnih dodatnih zdravstvenih preiskav (pregled srca). Vecini rejcev je tudi povsem vseeno kaksni so potomci paritvene kombinacije, ki pa jo kljub temu ponavljajo v nedogled, tako da je velika vecina slovenskih dihurjev v sorodstvu in kaksne zdravstvene tezave imajo. V nekaterih linijah pa se pojavljata kriptorhizem in limfom. Kot receno, vecina (95 %) jih je tudi okuzenih z vsaj usesnimi garjami.

Na forumu Zverinice je seznam priporocenih vzrediteljev (http://www.zverinice.com/forum/index.php/topic,1367.0.html), kot receno, nihce ni iz Slovenije.

V Sloveniji se najde rejcev, ki za mladice vsaj poskrbijo kot je treba – hranjeni s kvalitetno hrano, socializirani, vet. pregledani in cepljeni, ampak jih prav dosti ni. Ce malo pobrskas po tem istem forumu, jih najdes.

------- www.kosovir.si

helo!!
jaz bi vprasala ce bi dihurju skodovalo da bi si na roke namazala malo limone da nebi gizo?
lp.eva

Nadyaa jaz ti lahko pošljem številke psihoterapevtov, da se z njimi pogovoriš o tem zakaj si želiš imet malo žival, za katero se globoko v sebi hkrati zavedaš da ne spada v stanovanje, še manj pa v kletko? Toliko pomoči z moje strani…več pa nevem

Evika77 skodovalo ne bo, ucinkovalo pa tudi ne.

Giggles, morda bi bilo dobro, da niti ne komentiras tematike o kateri nimas pojma. Beli dihurji so domace zivali in torej sodijo le k cloveku (stanovanje/zunanja kletka/ … stvar debate) in nikamor drugam.

------- www.kosovir.si

Vsi tisti, ki želite kupiti dihurja z rodovnikom se lahko obrnete na http://www.dihurcek.si in pod facebook : vzreja dihurjev ali pa me pokličete na 068 19 89 82.

Kakšna sadistična pošast naredi kaj takega ubogemu mucku. Si se poskusila obrniti na policijo? Drugače pa res lepo od tebe, kar si naredila za njega. Dosti ljudi samo naklada o zaščiti živali, naredi pa bolj malo. Upam, da se ti bo dobro delo povrnilo, saj si res zaslužiš.

New Report

Close