Najdi forum

Ker sem že nekaj časa brez dela in se moj prišparani kupček vztrajno niža, službe ni na spregled, v tujino pa tudi ne nameravam iti, saj sem vendar Slovenec – razmišljam o alternativah. Zanima me, če je že kdo slišal za omenjeno zadevo – Dignitas. Zanima me tudi, ali svoje delo opravljajo dobro – glede na to da je Švica znana po kvaliteti.
Če prav razumem ti pomagajo priti do dostojnega konca za plačilo 4000eur. Mogoče bi to izkoristil, saj mi bodo v nasprotnem primeru ta denar itak nekako pobrali naši nepridipravi. Potem ne bom imel niti dostojnega konca!
Hvala za morebitne odgovore.

Dragi “en_nov”!

Sem šele zdaj na svoje mejle prišla in med njimi tudi tvoje sporočilo zagledala ter ga odobrila… In moram reči, da me je zelo pretreslo! Sem ga morala večx prebrati, da sem dojela, kaj te zanima.

Dragi ti, če prav vem, Dignitas omogoča evtanazije ljudem, ki so na smrt bolni itd. in tudi, če so, mislim, da so pogoji za to, da lahko umreš, zelo zelo strogi. Tako, da sem skoraj 100%, da najbrž ti sploh ne bi prišel v poštev – tudi, če bi plačal za to 4.000 EUR. Na srečo tega ni, da bi se lahko kar dal uspavati, če pride obdobje, ko je res ves čas vse samo temno. Ampak ta obdobja se v zgodovini človeštva in vsakega posameznega človeka venomer ponavljajo in jih je treba nekako prebroditi.

Zato bi bila zelo vesela zate, če bi lahko našel kakšno drugo rešitev za to, ker ti je zdaj neizmerno težko…! Danes sem že v Lady prebrala podobno zgodbo mlade punce, ki ne vidi nobene perpsektive v ničemer. Ampak tudi, če je nočemo, jo moramo. Ne moremo kar vreči puške v koruzo. Kako pa so ljudje preživeli vse vojne in druge grozote?! Zato pa sem dala gor Natascho Kampusch in Nicka Vujičića in Beara Gryllsa… – da se lahko zamislimo nad njimi, kako so se znali iz zares grozne situacije nekako dvigniti in se rešiti.

Dragi ti, prosim!!!, odpri se, da boš začel čim prej srečevati ljudi, ki ti bodo znali pomagati splezati ven iz te luknje, v kateri si trenutno in da se ti bodo začele dogajati stvari, ki te bodo prepričale, da se vedno da premagati vse, morda ne absolutno, relativno pa gotovo.

Upam, da sem ti vsaj malo dala misliti in da te bo “dostojanstvo” zanimalo v drugačni obliki…

Mislim nate in držim pesti zate!!!

Maja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close