Najdi forum

Lep pozdrav ti želim iz meglenega Kopra

Kaj mi lahko napišeš kje bi lahko dobila na spletni strani kakšen seznam za diete?Lahko tudi sadne,zelenjavne.

Za odgovor se ti zahvaljujem in ti želim veliko sreče.

Tanja,

Ne bi vedel za kak poseben naslov, ki te zanima… morda bo kak obiskovalec vedel kaj več povedat. Drugače pa sestavo diete, kakeršnekoli lahko naročiš na moji spletni strani.

Lp,
Goran

Pozdravljena Tanja!

Sama se borim s kilogrami zadnjih 8 let. Poskusila sem marsikakšno dieto, pa so se kilogrami zopet vrnili nazaj.
Sedaj pa sem odkrila nekaj “novega”(vsaj za mene).Jem 6-7 obrokov dnevno.
Zjutraj skodelico mislija s posnetim mlekom, čet dan pa vsaki dve uri pojem en manjši sadež: jabolko,pomarančo,kivi…
Za kosilo si pripravim kakšno mešano solato in izjemoma majhen košček mesa.
Zvečer okrog 18.ure pojem jogurt, kislo mleko,kefir, ali pa dve rezini ananasa. Ananas je nasploh zelo priporočljiv, ker vsebuje encime, ki topijo maščobo.
Zdaj se tudi precej gibljem, predvsem hodim v hribe vsaj dvakrat tedensko, vmes pa še malo telovadbe za učvrstitev mišic.
Kilogrami se lepo topijo,pa tudi lačna nisem nič

Lep sončen pozdrav
Damjana

Prebrala tvoje sporočilo takole če ti bo pomagalo,

naredi si seznam točnih ur kdaj boš jedla obrok. Jaz ti bom poslal svoj urnik:

– zajtrk 5,30 ura : – Bela kava z 2 dcl mleka manj kot 3,2 % maščobe
– 3 kose Crispy lahki kruhki ( najboljši je moder)

– malica 9,30 uri: 25 dag sadja ( v poštev pridejo samo jabolka, kiwi, agrumi )

– malica 13,30 uri: 1,2 l jogurta 1,6 % maščobe in 2 kosa crispy lahki kruhki

– kosilo 17,30 uri: 3 dcl čiste mesne juhe (goveja)
15 dag solate zelena, radič, kislo zelje ali repa
7 dag kuhane govedine ali hrenovke (samo piščančje ali puranje) ali 18 dag perutnine piščanec (bedro ali prsa) ali 10 dag purana

– večerja 20,00 uri: 2 dcl mleka ali jogurta ali 15 dag skute (10 % maščobe ali manj) ali 1,2 hrenovke ali 1 jajce trdo kuhano ( lahko samo dvakrat na teden) ali 7 dag ribe (npr. tuna v slanici – full zanič ampak lahko probaš navadno v olivnem olju in odcediš olje ven pokapaš z limoninim sokom pa je ravno tako dobro) in 20 dag surove zelenjave (paradižnik, paprika, korenje, kumare) ali 20 dag sadja (le dovoljeno)

NAVODILA: Ko si določiš ure se moraš držati dnevnega reda Solato zabeli le z eno žličko olivnega olja ali navadnega, kisa si lahko daš po želji in ščepec soli. Dodaš lahko strok česna ali malo čebule. Meso pripravi brez maščobe (kuhano, pečeno na žaru ali v teflonski plošči). Lahko uporabiš samo 5 tablet Natrena dnevno. Vode, čaja (zeliščni ali sadni) ali mineralne vode brez kalorij moraš popiti najmanj 1,5 l na dan. Telesna aktivnost najmanj je hoja vsak dan eno uro.
Vsako jutro se stehtaj in si poskusi zapisovati težo. Lahko ti povem da je meni uspelo 25 kg zgubiti pa čeprav sem se tudi pregrešila (kdaj pa kdaj). Želim ti čimveč uspeha in zdrži do željenega cilja ker ti zelo všeč.

LPS

tanja je pisal/pisala:
>
> Lep pozdrav ti želim iz meglenega Kopra
>
> Kaj mi lahko napišeš kje bi lahko dobila na spletni strani
> kakšen seznam za diete?Lahko tudi sadne,zelenjavne.
>
> Za odgovor se ti zahvaljujem in ti želim veliko sreče.

Prebrala tvoje sporočilo takole če ti bo pomagalo,

naredi si seznam točnih ur kdaj boš jedla obrok. Jaz ti bom poslal svoj urnik:

– zajtrk 5,30 ura : – Bela kava z 2 dcl mleka manj kot 3,2 % maščobe
– 3 kose Crispy lahki kruhki ( najboljši je moder)

– malica 9,30 uri: 25 dag sadja ( v poštev pridejo samo jabolka, kiwi, agrumi )

– malica 13,30 uri: 1,2 l jogurta 1,6 % maščobe in 2 kosa crispy lahki kruhki

– kosilo 17,30 uri: 3 dcl čiste mesne juhe (goveja)
15 dag solate zelena, radič, kislo zelje ali repa
7 dag kuhane govedine ali hrenovke (samo piščančje ali puranje) ali 18 dag perutnine piščanec (bedro ali prsa) ali 10 dag purana

– večerja 20,00 uri: 2 dcl mleka ali jogurta ali 15 dag skute (10 % maščobe ali manj) ali 1,2 hrenovke ali 1 jajce trdo kuhano ( lahko samo dvakrat na teden) ali 7 dag ribe (npr. tuna v slanici – full zanič ampak lahko probaš navadno v olivnem olju in odcediš olje ven pokapaš z limoninim sokom pa je ravno tako dobro) in 20 dag surove zelenjave (paradižnik, paprika, korenje, kumare) ali 20 dag sadja (le dovoljeno)

NAVODILA: Ko si določiš ure se moraš držati dnevnega reda Solato zabeli le z eno žličko olivnega olja ali navadnega, kisa si lahko daš po želji in ščepec soli. Dodaš lahko strok česna ali malo čebule. Meso pripravi brez maščobe (kuhano, pečeno na žaru ali v teflonski plošči). Lahko uporabiš samo 5 tablet Natrena dnevno. Vode, čaja (zeliščni ali sadni) ali mineralne vode brez kalorij moraš popiti najmanj 1,5 l na dan. Telesna aktivnost najmanj je hoja vsak dan eno uro.
Vsako jutro se stehtaj in si poskusi zapisovati težo. Lahko ti povem da je meni uspelo 25 kg zgubiti pa čeprav sem se tudi pregrešila (kdaj pa kdaj). Želim ti čimveč uspeha in zdrži do željenega cilja ker ti zelo všeč.

LPS

tanja je pisal/pisala:
>
> Lep pozdrav ti želim iz meglenega Kopra
>
> Kaj mi lahko napišeš kje bi lahko dobila na spletni strani
> kakšen seznam za diete?Lahko tudi sadne,zelenjavne.
>
> Za odgovor se ti zahvaljujem in ti želim veliko sreče.

New Report

Close