Najdi forum

Dieta South Beach

Pozdravljene!

Zanima me, če ima katera izkušnje s to dieto, predvsem v prvih štirinajstih dneh.

Hvala in LP

Jaz jih imam-v prvih 14 dneh sem res izgubila ful veliko-to sicer ne pomeni 10 km, teže v kg niti ne vem, ker se nisem tehtala, vem pa, da so mi vsi govorili kaj počnem, kako sem shujšala v tako kratkem času-vendar pa-POZOR- sčasoma sem dobila to duplo nazaj, tako da ti tega ne priporočam, raje se seznani z montijevo metodo, pa je ta veliko bolj zdrava in dolgoročna, kajti pri south beach dieti, uživaš v prvih tednih le beljakovine in zelenjavo, nič mlečnih izdelkov, nič hidratov, nič sadja-saj ok, kg kopnijo, vendar na nezdrav in zelo škodljiv način, pa še ko se začneš normalno prehranjevat, dobiš vse nazaj, kaj šele če s prehrano pretiravaš. Lp

Jaz bi se te diete držala samo prvih 14 dni, potem bi pa nadaljevala z Montijem. V bistvu bi rada moj organizem malo stimulirala, da začne topit kg, ki se že dolgo nikamor ne premaknejo.

Moja znanka je jedla 14 dni le sadje, vecerja zelenjava in izgubila kakih 10 kg. Nato je zacela z drugo dieto.

New Report

Close