Bravo pikica, me veseli tvoje navdušenje in to, da si zadovoljna in neobremenjena.
Sama se na podoben način prehranjujem že dolgo in imam same pozitivne izkušnje. Izgubljanje je bilo v povprečju nekje okoli 0,8kg tedensko.
Tudi jaz imam svoje štose s hlačami. Sedaj nosim hlače od starejših dveh hčera, ker so njima že premajhne.
Pozdravček Marika
Pikica, se popolnoma strinjam s tabo. Tudi jaz se zdaj veliko bolje počutim. Sama sem po 14 dneh prešla na drugo fazo, tisti čas pa shujšala za tri kg. Na začetku sem jih imela 65. Zdaj po dobrih treh tednih novega načina prehranjevanja imam 61 kg. Počutim se veliko bolje (telesno in psihično). Bolj sem samozavestna in nimam občutka, da me vsi gledajo v trebuh. Prvih 14 dni sem se diete držala ko šus, zdaj pa si tu in tam malo pogledam skozi prste. Zanimivo se mi zdi to, da zdaj lahko pojem samo košček (jedilne) čokolade, pa sem zadovoljna oziroma kriza mine.
Vso srečo še naprej,
Tinka
Hello punce!
Marika, me veseli, da ti uspeva! Za to dieto sploh ne rabiš neke pretirane volje. Jaz sem že dala vse mogoče diete skozi pa mi nikol ni tak ratalo, ker sem bla sita vsega tistega odrekanja, pa da zvečer ne ješ pa greš spat s kruljenjem v želodcu. Meni je blo to grozno in zmeraj sem vzdržala samo kaki mesec, shujšala za 2 kg, čez par mesecev pa sem imela 3 ali 4 nazaj gor, pa spet znova… Zmeraj sem od ljudi (znancev) poslušala; “ti si pa shujšala!?” spet drugič pa “malo si se zredila, ne?”! In sita sem tega!
Punce NE SE TEHTAT!!!! Zdržite najprej 2 ali pa 3 tedne, potem boste rezultate vidle na hlačah(neraztegljivih)! Pa prosim ne grešite v tej prvi fazi. Nič sadja, nobenga soka, samo vodo. Pa na olivnem olju (čeprav jaz sem dost jedla v restavracijah kjer mesa verjetno ne pečejo na olivnem olju) si vse naredite. Pa dost zelenjave. Jaz sem vedno mislila, da če bom jedla samo meso in zraven solato se ne bom najedla, pa sploh ni res dlje časa sem sita, kot če jem klasično kosilo. Se mi je pa zadnjič zgodilo, da nisem mela druge izbire kot da jem (nedeljsko kosilo!) kanelone s praženim krompirjem. Punce, po kosilu mi je blo grozno slabo (pol človek skapira, da se v bistvu zastruplja že celo življenje s tako hrano!) po 2 urah pa me je popadla grozna lakota!
Punce ne obupat! Mišice so težje kot maščobna masa! Zato se najprej ne pozna na tehtnici ali pa kaže še celo več! Zdržite, boste vidle da deluje! Plus tega je to prehranjevanje za celo življenje (seveda lahko vmes kdaj grešiš), po moje ostaneš ful zdrav, tud na videz vpliva hrana!
Držim pesti vsaki od vas!!!!
Lp