Dieta
Zdravo,
jaz pa iščem informacije če se je kdo namesto kemoterapije zdravil za rakom s kakšno dieto, npr. Gersonovo, Dr.Budwig, Kelleyevo….ter kakšni so bili rezultati.
V družini imamo rak dojke, ter se odločamo kaj bi naredili, glede na podatke in raziskave o KT, imamo vse več pomislekov…
ena izmed mnogih : http://213.161.21.69:6448/moj-blog/html../?L=blogi.blog&article=1305
V privaten blog se lahko piše marsikaj, tudi tole:
Tisto, česar ne smem povedati, je dejstvo, da so višje doze antioksidantov, vitaminov, mineralov in nekaterih drugih naravnih snovi, kot je reishi goba ali aloja, precej bolj učinkoviti, čeprav niso zdravila.
To pa ni res!
Izolirani antioxidanti delujejo kot oksidanti, pravtako lahko povzroča dolgotrajno uživanje izoliranih vitaminov raka. Pri vitaminih in antioxidantih nikakor ne moremo govoriti o naravnih snoveh, ko so že izvzete iz rastline, t.p. če niso v simbiozi s sekundarnimi rastlinskimi snovmi. Če imate izolirane vitamine za naravne, zakaj potem nimate kemoterapijo za naravno, ki se tudi pridobi iz rastlin (npr. Taxol iz tise)?
Aloja in goba ne pomagata pri zdravljenju raka, lahko bolnika še bolj obremenjujeta (izjema: če je dokazano, da nekomu manjkajo prav te snovi, ki jih vsebuje aloja ali goba. Sicer se mora preobremenjeno telo spopadati še s tem.)
Nobena dieta in enostranski način prehranjevanja ne spada v rakovo zdravljenje. Samo raznolika, čimmanj industrijsko predelana hrana vsebuje prave vitamine in prave antioxidante.
Ne trdim, da nekomu ne pomaga vitamin E iz apoteke, vendar samo tistemu, ki ima res pomanjkanje tega. Sem poznala osebo, ki je zaradi uživanja vitamina E dobila tumor v glavi.
lp
Pozdravljeni,
če želite,da ta oseba še naprej živi,se ne odločajte predolgo o zdravljenju,ampak ga zgrabite z vsemi štirimi.Glejte dieto,ki ste jo navedli,pa jo z njenim zdravnikom preglejte in van lahko svetuje,kot dopolnilo k zdravljenju.Navajanje,da citostatiki uničujejo tudi zdrave celice in ne samo rakave,ve že vsak laik,zato ni potrebno,da se posebaj razpišejo po časopisu.
.Nasplošno,ti onkolog opiše način zdravljenja in tudi posledice KT(zdrave-nezdrave celice).Zato je ta članek brez pomena.Da pa več bolnic umre,ki se zdravijo z KT,to ne drži.Preberite si prosim malo o študijah zdravljenja in statistiko.Je pa tudi pomemben kateri stadij in kako je bil hitro odkrit.Normalno,da tista,ki si je zatipala bulico in šla takoj na pregled ima večjo šanso,kot pa druga ,ki je leta čakala in se komaj tedaj odločla,da gre k zdravniku.zbolela sem pred štirimi leti,to že nekaj pove in ogromno študij prebrala.
Glejte, niste navedli tip,velikost raka, nasplošno dobene diagnoze.Jaz sem se zdravila po navodilih onkologa in mi ni žal,ker še zaradi zdravljenja ŽIVIM.Poznala in poznam pa nekatere,ki so se zdravile z nekšnimi dietami alternativno in niso več med nami ali pa grozno obžalujejo,ker so imele šanso in so jo zapravile.
Ne govorim o gobah in raznih drugih t.i. pripomočkov, bolj me zanimajo kombinacije diet, bio prehrana, klistiranje..ipd…
Kaj pa zaboga ima klistiranje pri zdravljenju raka na dojki,sploh ga več ne uporabljajo že leta ne v medicini.No ta je pa dobra,ne vem ni mi jasno,kako lahko nasedate na klistiranje,še za zdravega človeka ni zdravo.
Oprostite mi te besede,ki jih bom zdaj napisala.
Žal mi je ljudi,ki nimajo vsaj toliko pameti v glavi in nasedajo nekšnim mazačem na limanice.Ali niste slišali za nekšnega Avstrijskega-Nemškega zdravnika(proti njem teče tožba),koliko denarja je potegnil obupanim bolnikom za takšno zdravljenje kot ga vi navajete in vsi so do zdaj umrli ali pa je že prepozno za njih,ker se jim je rak raširil na vso telo.
STE DOBILI ODGOVOR ?
Lp
nikar tako agresivno proti alternativi; čeprav je tudi nekaj resnice v temu, kar pišete, bi jaz v nekaterih situacijah tudi prej poskusila s klistirjem, preden bi šla na urgenco. Gerson pa je uporabljal kavin klistir za čiščenje/razstrupljevanje.
kar se Diet tiče, smo že rekli, da mora biti prehrana čimbolj raznolika, pri vsakem obroku (5x na dan) mora biti zraven ali sadje ali zelenjava. Pomembno je tudi piti dovolj tekočine (vode, čajev… čimmanj kupljenega).
Diete pridejo v poštev samo, če so oškodovani kateri organi in poskušamo s tem vplivati na tiste organe. Tudi Gerson je predlagal diete, vendar samo v pomoč jetram ali drugim organom. Danes si ga ne upam predlagati, ker če napišem pesin sok, potem si vsak kupi pesin sok v trgovini. Če je on napisal svež zelenjavni sok, potem je to bilo vsako uro sveže stiskano in ne kupljeno. Ker, ko je sok enkrat stisnjen, se mora takoj spiti, ker ga kisik iz zraka, svetloba in temperatura uničijo. V pol ure izgubi 60% oksidativne moči.
Pa tudi…, Gerson je imel večinoma bolnike v finalnem štadiju; vse to se ne more posploševati. Ne opisuje tudi, kakšne reakcije in komplikacije so po teh sokovih nastale, ampak jih samo omenja. Pri njemu so bili bolniki v kliniki, kjer je on lahko takoj pomagal, zato se je res preveč lahkomiselno spuščati na tak teren, nekomu, ki nima niti znanja niti instrumentov za prvo pomoč.
Ne vem, kaj ima tisti avstrijski-nemški dr. medicine s tem. Glejte, da Vas ne bo posploševanje pokopalo. Jaz si upam trditi, da večina slovenskih bolnikov išče pomoč v tujini, ko je že prepozno. Nič boljše prognoze od tistih ki predolgo čakajo, nimajo tisti, ki sami odločajo, kako se bodo zdravili; brez da bi imeli potrebno medicinsko znanje.
Bi skoraj spregledala, da je za vas merilo denar. Cene niso v Nemčiji nič dražje kot v Sloveniji, razlika je le v temu, da dobi v Sloveniji račun zavarovalnica, v tujini pa plačate sami.
lp