Diane 35
Roaccutane, seveda 🙂 Spet,če ni huda oblika aken, ne priporočam ravno zaradi stranskih učinkov. Odločitev je seveda posameznikova skupaj z zdravnikom.
Glede Diane tabletk..če tudi sicer potrebujete kontracepcijo, izvolite,če seveda ustrezate kriterijem(mlajši od 35, ne kadite, urejen krvni tlak, nimate migren,…). Vseeno pa se vprašajte, ali imate res težave z aknami ali je samo kakšen mozoljček tu pa tam (sami se vidimo bolj kritično, kot dejansko smo). Ali so res akne tako nadležne, da tvegate ostale stranske učinke, ki so pri kontracepciji?
Kakorkoli se odločite, srečno!
zivjo!
mene pa zanima ali je moznosna zanositev…tabletke diane 35 jemljem ze 2 leti vedno ob priblizni uri. s fantom sva vedno uporabljala kondom. imela sem 7 dmevno pauzo in na torek zacela z novim omotom ob priblizno isti uri kot vedno. nekaj casa med spolnim odnosom nisva uporabljala kondoma toda nekje lroti koncu sva. zanima me ali je tabletka isto ucinkovala ze prvi dan? nekoliko sem prestrasena saj nisem prepricana v ucinkovitost tabletke ze 1.dan.
hvala za odgovor!
Zivjo punce!!
Mene najbol zanima kok casa po tabletkah Diane 35 niste dobile menstruacije ker js ze 2. mesec nimam dobila sm samo na dan menstruacije rjav izcedek in cez nekaj casa svetlo rdec ampak to je trajal dan ali dva..
jemala sm jih mogoce mesec pa pol potem sm pa kr nehala ker sm bla katastrofa! 😊😩