Najdi forum

Včeraj sem med tekom padla ter si poškodovala zapestja in desni gleženj. Na urgenci so mi postavili sledeče diagnoze.

Desna roka: Fract. oss. navic. man. dex
Leva roka: Fract. oss. navic. man. sin
Desna noga: Distorsio ATC dex

Določena mi je sledeča terapija: Dokomolčni mavec za navikulare na obe roki ter dokolenski mavčni škorenj s peto na desno nogo. Kontrola za roki je čez 6 za nogo pa čez 3 tedne.

Zanima me za kake poškodbe gre ter koliko časa bo potrebno, da bom ponovno lahko tekla.

Maja

Pozdravljeni!

Po poškodbi gležnja (zvinu gležnja) je ponavadi vrnitev možna po 4- 8 tednih, seveda glede na strukture, ki so bile poškodovane (vezi, sklepni hrustanec,…).

Glede poškodb na roki pa naslednje: zdravljenje traja med 6 in 12 tednov. Lahko pa je potrebno tudi operacija.

Hvala za vprašanje!

Lep pozdrav,
ARTHRON tim

Lep pozdrav, Iztok Pilih [b]ARTHRON, KLINIKA ZA SKLEPE, HRBTENICO IN POŠKODBE UKMARJEVA 2, 1000 LJUBLJANA[/b] [b]AMBULANTA LJUBLJANA,[/b] Ukmarjeva 2, 1000 Ljubljana [b]AMBULANTA MARIBOR,[/b] Lavričeva 1a, 2000 Maribor Naročanje na telefon: [b]041 654 330[/b] ali [b]01 601 11 70[/b] ali na elektronski naslov: [b][email protected][/b]. [b]www.arthron.si[/b] Direktor: mag. travm. Iztok Pilih, dr. med., spec. kirurg član Ameriške akademije ortopedskih kirurgov

Pozdravljena Maja mene zanima kako so vam ali so ti uredili to poškodbo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close