Deviška kožica!?
Mogoče bom imela tukaj več sreče ;
hellloo!
Zanima me nekaj; z fantom sva se včeraj malo poigravala s prstki….
Še prej, stara sem 18 let in sem še devica…
Vglavnem, fantu sem to povedala in za začetek mi je v vagino potisnil 1 prst in ni bilo porblema kasneje že 2 prsta in prav tako nisem čutila bolečine ali kaj podobnega no potem sva poizkusila s 3 in malo je bilo ˝pretesno˝ vendar je tudi šlo….
Zdaj pa me zanima, a je možno, da se mi je deviška kožica pretrgala že kdaj prej?? Ker res nisem čutila nobenega nelagodja, bolečine ali pa da bi priteklo kaj krvi…. Da omenim še to, do zdaj mi še nihče ( niti sama ) tiščal česarkoli v vagino…
Hvala!
ta kožica je pri ženskah različna, ene imajo močno, druge čisto švoh ali pa se je strgala že kdaj prej.
morda je tudi zelo elastična in se sploh še ni pretrgala. ne si delat preglavice s tem, pa fant naj uporablja kondom v tvoje dobro.
Hvala! Sicer sem že sama sumila, da se mi je kožica pretrgala, ker sem kakšno leto nazaj intenzivno trenirala gimnastiko in se spomnim, da sem po končanem treningu odlšla na wc in na spodnjicah opazila madež krvi in sem se takoj spomnila, da deviško kožico kajti menstrualna kri ni mogla biti…
Mi je pa vseeno žal, ker bi raje videla, da mi jo pretrga fant pri prvem spolnem odnosu ampak verjetno se to ne bo zgodilo…
Hvala!
Lp
pa saj menda nisi iz Kazahstana ušla? Fama okrog deviške kožice je tako mimo kot lesen bicikl. začni spoštovati svoje telo in sebe, penisi niso tako zelo pomembni. pa fajn se mejta.
mene zanima samo če je normalno če nisem več pri 15. letih devičnik in da imam punco ki sma sexala že 10x ?
Najslabše je druge spraševati kaj takšnega – se tudi med drugim vidi, da nisi prepričan v to kar sprašuješ oz. kar počneš (z dekletom). Torej kadar imaš preveč spremenljivk v enačbi in je torej ne znaš rešiti “založi matematični učbenik” za nekaj let, ko pa bo dovolj znanja, pa se boš ponovnoma ukvarjal s krivuljami drugega reda.
Tvoje vprašanje pa lahko tudi potenciram – je normalno, da imaš pri 27-ih letih bogato seksualno zgodovino, gonorejo, cel kup čustvene navlake od propadlih zvez, afer in nič ne prispevaš v družbo ?
Ker si popolnoma neprepričan vase, v svoje vrednote, ti lahko nekdo butne (glede na tvoje vprašanje): “Itak, da ne, morala bi še kakšen fikus ali labradorja vključiti v akt !”
In ti, ker ne veš kje so meje, boš šel pa ravno to storiti (ker itak vsi to počnejo), right ? Razmišljaj ne toliko o obstoječem stanju temveč o posledicah (dolgoročnih), ki se lahko rodijo iz današnjih praks ali tistih, ki bi jih rad-a še vključila, ko se bosta naveličala “misionarskega položaja” (in se ga boš-sta, verjemi).
Forum je zaprt za komentiranje.