Najdi forum

Deviška kožica

Mene pa zanima kakšna je vloga deviške kožice v zvezi z zanositvijo (pa tudi sicer) pred prvim spolnim odnosom. Prosim tudi za odgovor doktorja oz strokovnjaka.
Če navedem konkreten primer: s punco sva bila gola, ležal sem na njej, s penisom sem prišel do deviške kožice, vendar je nisem predrl, do izliva predsemenske tekočine je prišlo, vendar ne pa sperme. Punca je bila blizu ovulacije (ali je že prišlo do nje ali ne ni ravno prepričana).
Ali je v takšnem primeru možna oploditev? Ali deviška kožica preprečuje vstop semenčec do jajčec?

Nisem strokovnjak pa vseeno: Neodgovorno

Najprej svetuj da zapreš šlic in dokler ne prebereš oziroma ne veš osnovnih stvari ne delaj tega. ste zelo neodgovorni.
ja lahko zanosi in v predsemenski tekočini so tudi semenčica.
očitno bi rad že oče postal

Vloga deviške kožice je, da onemogoča vdor raznih bakterij v notranjost, ne pa oploditve! V vajinem primeru je možnost da pride do oploditve, saj je tud v predizlivu nekaj spermijev. Je pa možnost dost manjša.

Priporočam vama obema, da si prebereta kaj o kontracepciji. Sploh pa kondomi niso tok dragi, da si jih nebi mogla privoščit. V raznih centrih ga lahko dobita celo zastojn, če vama je nerodn it v trgovino.

Punca mi je drkala, jaz pa ne rajcal. Rok si nisem opral, je možno, da punca zanosi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close