Najdi forum

Pisala si: ‘kar nekaj žensk poznam, ki so imele v življenju samo enega tipa (in ga še vedno imajo) in prav vsaka od njih sanja o tem, kakšen bi bil seks s kakšnim drugim’.

Naj ti povem, da sem jaz bila nedolžna celo do 29 leta, ker nisem srečala pravega. Potem sem ga srečala. Nekaj let starejši je od mene in glej čudo: tudi jaz sem njegova prva, že 9 let sva skupaj, imava otroke, dobro se razumeva in še nikoli nisem sanjala, kakšen bi bil seks s kom drugim, saj uživava drug z drugim (pa ne samo 1x na mesec!).

Saj ne morem verjeti določenim komentarjem. Punca je stara 26 let in devica. In kaj potem? Ona se očitno s tem ne obremenjuje, ker je odkrito priznala in je Mare, s tabo iskrena. Mislim, da se s tem podatkom bolj obremenjujete kot ona sama. Poleg tega večina stvari okoli nas sloni na stereotipih; ali izgubiš nedolžnost do tega in tega leta, ali pa si čuden. Prej ko spoznate, da ni vse črno in belo, manj bo takšnih vprašanj.
Lp, Ina

Sex, ni dolžnost!

ali meniš drugače?

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ni mi jasno v čem je težava, če je kdo devičnik pri 26, 27 letih ali celo več? Bolj mi ni jasno, ko sllišim, da kdo NI več devičnik/ca pri 16 letih!

Vesela sem za vaju. A vendar se vse zgodbe ne končajo tako srečno. Mislim pa, da to ni odvisno od tega, kdaj izgubiš nedolžnost. Tudi jaz sem bila za današnji čas pravzaprav pozna, a kaj, ko se je izkazalo, da prvi ni pravi, ta je prišel precej kasneje in po parih neuspelih razmerjih. Taka je pač bila moja pot, ki sem jo morala okusiti, da zdaj uživam in rastem v zvezi, ki jo imam s svojim dragim.

Lepo se imejta še naprej!
Živa

Citirala sem tebe… “kajti sex ni samo neka dolžnost”.. pa mi je zvenelo čudno… Valda da mislim, da ni dolžnost. Čeprav marsikdo še vedno misli tako… še dandanes…

Joj, pa kakšne dileme se greste.Vsak ima svoje vrednote.Eni se grejo, kateri bo prej, pa kateri je po tehniki boljši,… nekaterim pač ni vseeno, kdo je tisti, ki gre “vate”.

Sama, sem tud med tistimi kasnejšimi.Pa če gledam nazaj, sem se še prekmalu odločila za ta korak.Zame, je moje telo, eno z dušo.Če gre vame telesno, gre tud v mojo dušo. Tam pa lepo prosim ne spustim kar kogarkoli. Da bi bila zame to telovadba, tud ne.Kaj pa vem, mogoče sem pa nazadnjaška, sam za moje pojme mora človek za vsako stvar dozoret. Tak, kot shodi, šele takrat, ko je dozorel za to, spregovori, ko je pripravljen za to, tud sexat, takrat, ko se čutiš dovolj zrel za to.

Da pa si pri 13-h, pač radoveden (kot smo bili vsi), pa tvoje “prjatlce”, joj, oh in sploh sexajo 2x na dan,….Ja moram pa še sama sprobat kaj je to. To, je zame popolnoma zgrešeno. Pol se pa ne čudit, da to ni nič posebnega, pa oh, nisem doživela orgazma, pa takšne neumnosti pri 13-tih. Ah, potem pa še panika, kaj če sem zanosla.

To so moje vrednote. Če je tvoje dekle še nedolžno pri 26 zakaj pa ne! Pač čuva sebe, svoje telo in dušo, za nekoga, ki se ji bo zdel dovolj vreden, da mu bo to poklonila.
Saj mogoče tisti prvi, tud ne bo pravi ( se bo pokazalo kasnej).Sam vsak rezkira a ne? Tud, če menjavaš partnerje kot sponje gate, večkrat naletiš na škart, a ne. Pa večkrat se opečeš, kot pa nekdo, ki dobro premisli kaj dela.

Torej entip, če boš ti prvi, če boš ti tisti pravi, upam, da veš kaj pomeni to, da ti je zaupala, in verjela v to, da si ti tisti prvi.

Pa velik sreče vama želim.

Se opravičujem, sem narobe vidla, pa naslovila na entip. Hotla sem pa nate – mare.

New Report

Close