Najdi forum

detoksikacija telesa

Na kanalu A je ob sredah zanimva oddaja o celostni detoksikaciji telesa.Ali mogoče kdo kaj ve ,če se v Sloveniji kdo ukvarja na podoben holistični način?

Zdravo,
poglej na koncu pod črko Z = ZDRAVILSTVO, moderator Dominik Golenhofen
Zelo dobro!!

LP

Živjo,

razstrupljanja telesa se lahko lotiš tudi sama s pitjem zadosti tekočinek, uživanjem zdrave hrane, dovolj gibanja v naravi… tako kot očiščevanje telesa je dobro narediti kaj zase na duhovnem in osebnem področju – da se detoksinacije lotiš celostno.
Obstaja tudi kakšna knjiga o detoksinaciji. Poskusi si priskrbeti knjigo RAZSTRUPLJANJE TELESA ali knjige o vodi, sokovih, zdravi prehrani…
Srečno

Če vas zanima učinkovito razstrupljanje vam priporočam, da si preberete clanke na spletni strani http://www.ziva-voda.com, opisuje mineralni prah FHES, ki je močan in učinkovit razstrupljevalec organizma, ki te učinkovito čisti “od znotraj nazvzven”, upam da vam bo informacija dobrodošla.
LP

Zdrav duh v zdravem telesu.

Moja frendica se ukvarja s tem in sem hodila k njen . Ima tako banjico,kjer lepo daš notri noge in potem so še ene zadevice, ki ti čistijo limfo(ta je zelo važna in je dobro, da se razstruplja). Počutim se odlično in tudi na vodi vidiš koliko svinjarije gre iz tebe(prvič sem imela prav odurno gosto vodo, sedaj po petih terapijah pa je že skoraj čista in počutje se je temu primerno izboljšalo).

Ciao, Andreja

Čau aandreja!
Moj znanec tudi ima tako banjico in enkrat sem že bila tam in močila noge in res je bila voda grozna…ampak tipček velik računa, pa še verjamem ne prav, če to ni kaka natega.
Kaj ti misliš? lp,U.

Ne vem kakšna je, vendar pri frendici, ki jo ima sem poizkusila. Voda je vsakič bolj čista. To je čiščenje limfnega sistema. Njen sin ima hude težave z limfami(je tudi športnik) in se po teh nožnih kopelih odlično počuti. Veš banjica je tudi zelo draga, zato je tudi cena za vsako seanso draga.

Ciao, Andreja

New Report

Close