desno uho
Spoštovani gospod doktor!
Pred dobrimi 14 dni me je začelo hudo boleti žrelo. Po petih dneh samo zdravljenja, se je zadeva začela slabšati – oteklo mi je desno oko, ki se je tudi zelo solzilo, zdelo se mi je celo, da mi izteka gnoj, pojavile so se še bolečine v desnem ušesu. Zato sem šla k zdravniku, ki je ugotovil virus (vneto žrelo, oči in desno uho). Dobila sem antibiotike ter antibiotične kapljice za oči in ušesa. Po štirih dneh zdravljenja se je zadeva lepo umirila, pojavila pa se je druga težava – bolečine v desnem ušesu so izginile, le občasno še “špikne”, imam pa občutek, da imam v ušesu vodo (pritiska ne morem izravnati niti s pogostim zatiskanjem nosu in pihanjem….) oz. tak občutek kot pri vožnji navzdol, ko je treba odpreti usta, da izravnaš pritisk… Na to uho tudi precej slabše slišim, ves čas pa v ušesu slišim nekakšno šumenje – vse skupaj je izjemno zoprno.
Zdravnik mi je dal antibiotično mazilo, jemljem še drugo dozo antibiotikov, izpral sluhovode, ti so primerno široki, sluhovodi niso pordeli, ni videti, da bilo kaj zamašeno, zdelo pa se mu je ,da na bobniču vidi “pikico”. Dal mi je napotnico za ORL . Ker pa so čakalne dobe…..prosim za mnenje, kaj bi lahko bilo, predvsem pa, kdaj bo bolje . Saj zadeva ni več boleča, je pa izjemno sitna, zaradi tega šumenja ter “neslišanja” sem kar nervozna….
Lep dan in hvala za vaš čas!
Taria