Ako ima katera že izkušnje z metoda dermosonic (odstranjevanje maščob oz.celulitisa) naj prosim pove, kakšne so njene izkušnje, saj me zelo zanima njena izkušnja. Hvala v naprej. Manca
Moje izkušnje so take, da je bolje, da denar porabiš kje drugje. Jaz po desetih obiskih niti slučajno nisem opazila nobene razlike. Je pa res, da ti zraven dajo navodila, da moraš zdravo jest in telovadit. Jaz pa to vse že tako ali tako počnem, zato ni bilo po treh tednih nobene spremembe.
Jaz sem pa dermasonic obiskala pet krat pa sem kar nehala,ker so bili rezultati boljši,kot na kakšni drugi terapiji,.ki sem jo poskusila. Tu se uporablja uz in masaža,zato je lahko učinek toliko boljši. Probati ni greh ali pa pojdi k ga. Maji vsaj na razgovor. Bina
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.