Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Estetska in plastična kirurgija dermolipektomija

dermolipektomija

pozdravljeni!

koliksna je cena posega, kjer obdaja odvecna, viseca koza vecji del telesa (nadlahti, zadnjica, pas, trabuh, prsi in tudi obraz-viseca lica)? se to operira naenkrat ali postopoma, v razmahu pol leta?

najlepsa hvala za odgovor

Vesna

Pozdravljeni
🙂 tole bo pa hudo 🙂

Korekcija vsega na enkrat bi bil prevelik poseg in bi lahko resno ogrozil vaše zdravje.
naenkrat lahko naredimo na primer trebuh stegna in zadnjico: cena takega posega bi bila približno 566 + 432 + 361 tisoč SIT
prsi: zmanjšanje približno 600 tisoč SIT

fave lifting med 408 in 800 tisoč SIT.

Vsekakor vam svetujem obisk moje ambulante v sredo popoldan ko vam bom lahko svetoval primerno terapijo.

Lep pozdrav

Aleš

najlepsa hvala za prijazen odgovor

mi priporocate, da pred prihodom na pregled se malo shujsam? ce se ne motim, je operacija lazja , ce imas vec ali manj idealno tezo

se nekaj me zanima

pri odvecni kozi na obrazu (viseca lica) ne pridejo v postev injekcije, vbrizg mascobe? je resitev edinole face lifting?

pri odstranitvi trebuha se k ceni (566.000 SIT) avtomatsko steje tudi odstranitev odvecne koze okrog pasu?

Pozdravljeni

Ljudje , ki se za te posege odločajo imajo običajno več kot idealno težo.:)
Nekaj kil gor ali dol operacije in tveganja povezano z njo ne spremeni. ne spremeni. Niso pa ti posegi dobra metoda hujšanja. Pomagajo telo oblikovati in odstraniti odvečno tkivo ali ga tonizirati.

Lep pozdrav

Aleš

Živijo

face lifting je le ena od možnosti preoblikovanja obraza. Če gre za odvečno visečo kožo je metoda izbora. Pri galjenju gub pa pridejo v poštev tudi drugi posegi. Včasih je za najboljši rezultat potrebno različne metode kombinirati. O za vas najbolj primernem načinu zdravljenja vam bom lahko svetoval ob pregledu :).

Operacija preoblikovanja trebuha vključuje odstranitev odvečne kože in maščevja ter pogosto tudi izboljšanje napetosti in popravo položaja trebušnega mišičja.

Lep pozdrav

Aleš

delate samo ob sredah? naslednji teden nameravam priti na pregled. ker sem s Primorske me zanima, ce gotovo pridem na vrsto, saj ste napisali, da se ne mores narociti na pregled
koliksna je cena pregleda?

Pozdravljeni

Ambulanto imama samo ob sredah popoldne. Pregledamo vse ki se prijavijo do 18 ure, Tako , da boste sigurno prišli na vrsto.

Mislim , daje cena samoplačniškega pregleda okoli 7 tisoč sit.

Lep pozdrav in na svidenje

Aleš

Pozdravljeni

Ambulanto imama samo ob sredah popoldne. Pregledamo vse ki se prijavijo do 18 ure, Tako , da boste sigurno prišli na vrsto. Svetujem vam da pridete po peti uri , takrat je običajno že manj ljudi.

Mislim , daje cena samoplačniškega pregleda okoli 7 tisoč sit.

Lep pozdrav in na svidenje

Aleš

je mozna izvedba abderoplastike in liftinga obraza hkrati ali je prenevarno?

Živijo

Načeloma je možno vendar bi bil poseg zelo dolg lahko tudi 6 in več ur.
Če ste zdravi in nimate rizičnih faktorjev

Vsekakor bi bil potreben pregled in dogovor o željah in možnostih.

Oglasite se v naši ambulanti , da vam bom lahko svetoval.

Lep pozdrav

Aleš

prijateljica sprasuje, kaksna je cakalna doba za abdominoplastiko, koliksne so bolecine po operaciji ter ali date tudi protibolecinske tablete
hvala

Pozdravljeni
Čakalna doba je do mesec dni po plačiulu predračuna.
Po operaciji ostanete v bolnici do 3 dni. V tem času dobivate ustrezna protibolečinska zdravila. Prvi dan ali dva v žilo, ali kombinacijo nato samo tablete. Zdravila izberemo tako, da vas čim manj boli in , da je okrevanje čim hitrejše.

Bolečine po posegu so vendar so ob ustrezni terapiji znosne in jih večina opoerirank dobro prenaša. Nepriejten občutek v operiranem predelu pa lahko ostane tudi mesec ali več,

Lešp pozdrav

Aleš

New Report

Close