Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? dermatolog dr.Aleksić

dermatolog dr.Aleksić

Živjo,

ali pozna kdo kakšen je ta dermatolog, kako ste zadovoljni tisti ki ste bili pri njem?? Ima mogoče kako spletno stran da pogledam malo cene?

hvala za vse info
lp,

Sicer pri njem nisem bila – sem prej izvedela za dr. Remsa na Ptuju (zaenkrat je problem pri hčerki zelo omilil – prej 5 let ni pomagalo nič), sem bila pa pripravljena iti še k njemu, če tu ne bi bilo uspeha. Iz parih strani so mi ga res zelo zelo pohvalili. Cene pa nimam pojma kakšne ima. Pri Remsu sem plačala mislim da 40 ali pa 60 EUR – tam smo bili enkrat, potem smo pa “delovali” po mailu – slikala sem hči in mu poslala slike, na podlagi tega mi je poslal nov recept in nič računal. Nisem mogla verjet! Marsikdo bi rekel – spet jo pripelji, lepo kasiral, itd. Sicer ti zdaj opisujem drugega dermatologa, ampak ne morem da ne bi, ker si res zasluži pohvalo.
Ze dr. Aleksića pa kotg sem rekla tudi vse res super – pri njem sta bila sodelavka, pa tudi šef, tako, da ne govorim v prazno.

Jaz sem bila pri njemu sicer pred 7-mimi leti, in mi je bil zakon.
On prijazen, strokoven, sestra tudi.
Na podplatu sem imela preko 50 bredavic, me je reši v pol ure, z največjimi pohvalami za njegovo potrpežjivost, saj sem mu 2x mize dol ušla od strahu pred injekcijami, saj mi jih je v podplat moral nabiti malo morje.
Za vse injekcije in lasersko odstranjevanje sem takrat dala mislim da 12.000 SIT

lp

dr. Aleksić je zakon! Full ok!

Dr.Aleksić je morda res prijazen, svoje delo pa ne opravlja profesionalno. Oktobra mi je po nepotrebnem in nepopolno odstranil 5 znamenj (da so bila odstranjena popolnoma brez potrebe mi je zagotovil priznani slovenski dermatolog). Na dveh mestih odstranjenih znamenj sta se mi pojavili novi znamenji, tokrat popolnoma črni in eno od njiju je suspektno in ga moram dat izrezat.
Takoj, ko sem opazila novo nastala znamenja, sem se ponovno oglasila pri dr.Aleksiću, ki mi je zatrdil, da “to ni nić takega”, da je samo ostalo nekaj pigmenta.
Strokovnjak pa tak.

Dr.Aleksića odsvetujem vsem, bolj se splača počakat kakšen teden več, na termin pri drugem dermatologu. Z zdravjem se ni za igrat.

LP

kje pa ima ordinacijo dr. Aleksić??

kožni rak; pozna kdo samoplačniško- dobrega dermatologa v okolici Celja, Žalca; nujno!!!!!!

Veliko sreče vam želim!

 

New Report

Close