Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Alergija dermatolog-alergeolog:pomoč prosim

dermatolog-alergeolog:pomoč prosim

Pozdravljeni!

Prosila bi za pomoč, ker nisem iz Ljubljane. Zdravnik me je napotil na nadalnje preiskave k dermatologu-alergeologu. Rekel je, da je to v Ljubljani in da je nekoč spadalo k poli-kliniki, sedaj pa ne več. A morda kdo ve, kje je to in ima morda telefonsko številko, da se naročim na pregled? Kako dolgo je pa potrebno čakat na pregled?

Hvala in lep dan

No, kaj res nihče tega ne ve?

lp

Hojla!
Mislim, da bi se morala obrniti na dermatološko kliniko v Ljubljani.
Številke nimam, poglej v imenik, mislim da spada pod klinični center.

Hvala! Nekaj sem pobrskala, a najdem samo: Dermatovenerološka klinika, Zaloška 2. A je morda to-to?

Lep dan!

na dermatovenerološko kliniko hodim jaz, amapk to je izključno za kožne bolezni in ne za alergije, edina privat alergologinja v Ljubljani pa je dr. Voduškova, kamor hodim z malim, vendar ni dermatologinja. Kombinacije dermatolog in alergolog pa ne poznam!

lp

katarinca

Pozdravljena!

Prepricana sem, da se moras narociti v Dermatoloski AMBULANTI
Pediatricne klinike v Ljubljani, ki se nahaja na Ulici Stare Pravde 4 v 1. nadstropju.
S seboj moras imeti veljavno napotnico svoje pediatrinje, in sicer za dermatologa. Sprejemajo vsak dan od 10.ure naprej za prvi pregled.
Dobro bi bilo, ce jih poklices, stevilko dobis na centrali Pediatricne klinike na Vrazovem trgu 1.

Kako izgleda?
Prides tja, dobis stevilko in cakas, cakas, da prides na vrsto. So zelo prijazni, najbolje je, da imas s seboj vozicek in gresta z otrokom po okolici na sprehod (Ljubljanski grad)… Zgoraj je zelo malo prostora in se nimas kam vsest. Sam pregled traja cca 10 min, bolj temelji na pogovoru z zdravnico glede izbrane prehrane. Dojencka pregleda in potipa lisaje in ekceme.
Dobis mazilo in potem te vprasajo, kdaj imas alergologa, tam pa naredijo kozne teste na dolocene alergene in ponavadi ugotovijo, na kaj si alergicen. Potrebujes zopet novo napotnico, jaz sem sla na Vrazov trg, alergoloska ambulanta, so zelo neprijazni in otrocku jemljejo kri iz zgornje strani dlani, skratka je zelo hudo, mi ne bomo sli vec. Zdaj vemo, da je Matice alergicen na jajca in verjetno tudi mleko. Smo na dieti, razmisljamo o obisku pri bioenergetiku.

Veliko srece,
Natasa

Poskusi raje z bioresonančno metodo !
tea

Meni so se zdeli na alergo ambulanti dokaj prijazni .Kje naj bi pa po tvoje vzeli kri?Edino na izvide sem čakala en teden ,kljub temu ,da mi je bilo rečeno da bo v 2 dneh fertik.
Na srečo ni alergičen, zato bomo šli še na dermo.
lp

New Report

Close