dermatitis in homeopatija
Imamo odlične izkušnje s homeopatijo pri zdravljenju alergij.
Pri takrat triletni hčerki smo iz celokupnih IgE čez 1000 v pol leta prišli na 400, tudi težav je bistveno manj.
Deklica ne dobiva antihistaminikov. Kadar ima sezonske težave (npr. ob določenem cvetenju), vzame zanjo določeno hoemoptsko zdravilo in je v enem do dveh dneh dobra.
Ni vsak homeopat dober in pravi homeopat. Žal je polno tudi šarlatanov…
Moje izkušnje s homeopatijo so samo pozitivne. Potrebno je kar nekaj časa, da se začnejo stvari obračati na bolje. V začetku se zdravsteno stanje celo poslabša, ker telo čisti stare stvari iz organizma. Razna zdravila, ki smo jih uporabljali in z njimi v preteklosti zatrli kako vročino ali angino. Telo se mora najprej prečistiti vse “navlake”, potem se lahko začne proces samozdravljenja.
Drugače pa mislim, da je homeopatija način razmišljanja in življenja. To ni zdravilo v klasični obliki – pojem granulo in naslednjo minuto bom že zdrav. Kdor pričakuje pri homeopatiji tako reakcijo, mislim, da je bolje, da ne vlaga denarja v to smer.
To je moje razmišljanje in moja razlaga.
LP
Judita
Pozdravljena!
Prosim za nasvet, dve leti in pol starega sina imam prijavljenega pri homeopatu za pregled zaradi atopijskega dermatitisa, katerega vzrok je bila preobčutljivost na jajc in mleko, sedaj so težave s kožo še ne najdejo pa pravega vzroka za nastale težave. Glede na vse informacije, ki jih danes imam, sem malce v dvomu ali sem se odločila prav, ker bi bila mogoče boljša terapija zanj bioresonančna terapija kot homeopatsk zdravljenje.
Lenka.