Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Homeopatija Dermatitis

Dermatitis

Spoštovani!

Že sedem let se zdravim za dermatitisom. Zdravijo me s kortikosteroidi, 1x locoidon, spet drugič advantan, nato lotriderm pa spet locoidon, nato elidel…skratka začaran krog,ki mu ni konca. pride do trenutnega izboljšanja nato pa spet vse po starem…..najbolj grozno je pa seveda srbenje.dermatis se mi pojavlja na zunanjih sluhovodih ter na splovilo…..nad dermatologi sem obupala, saj mi vsakič povedo drugo diagnozo in dajo spet isto zdarvilo. sem doječa mamica in trenutno ne smem ničesar uporabljati. zato sem se odločila, da poskusim še pri homeopatu, saj je srbenje neznosno, niti spim ne več zaradi tega pa še spraskam se do krvi. kako priti do njega? in koliko je ponavadi treba zanje odšteti? kaj mi svetujete? se cena med homeopati razlikuje? sem namreč mamica študentka, zato iščem tudi najbolj poceni varianto

Želim Vam lep dan in Vas lepo pozdravljam!

Spoštovani,
homeopatijo za takšne težave toplo priporočam, imamo zelo dobre uspehe.

O tem, kako izbrati dobrega homeopata, sem napisal post, najdete ga med temami na našem forumu.

V Sloveniji boste za prvi pregled pri zdravniku homeopatu odšteli nekje 100 evrov, za kontrolnega pol manj. Pri nekaterih nekaj več, pri drugih malo manj, a to je nekje povprečje. Poguglajte, povprašajte med prijatelji, znanci, sorodniki, osebna priporočila so vredna največ in izberite homeopata, ki je vreden zaupanja. Nekaj deset evrov več ali manj je zelo malo v primerjavi s kvalitetnim predpisom pravega homeopatskega zdravila.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Spoštovani!

Najlepša hvala za odgovor! Žav sem našla samo enega homeopata iz Italije,pri nas zdravi na Trojanah? ga mogoče poznate, mislim da je g. albino. (nevem pa, če je zdravnik, kajti kot ste napisali je dobro, da je homeopat tudi zdravnik) Kaj pa do Vas se da priti? je dojenje mogoče ovira za začetek zdravljenja?

Hvala in lep pozdrav!

Spoštovani,
omenjenega homeopata ne poznam. Seveda se da priti na pregled tudi k meni, kako se to stori, si preberite na moji spletni strani ali mi pošljite zasebno sporočilo, in se bova dogovorila.
Dojenje, prat tako kot nosečnost, ni nobena ovira za začetek zdravljenja.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

Albino Nesich ni iz Trsta, saj živi in ima podjetje HOMEO – SALUS NESICH ALBINO S.P., Podbrezje 64, 4202 Naklo. Prav tako ni zdravnik. Dela v hotelu na Trojanah in v Domžalah pri podjetju Vivamedia – http://www.viamedia.si/ Njegova žena Cristina Nesich pa je master reiki.

Kolikor vem je g, Albino samozvani zdravnik kateri v Italiji ne more delati. Je zelo aroganten , obvlada pa zelo pojem – biznis . Previdno

Kar sam lahko dodam, je, da g. Albino ne dela po principih klasične homeopatije, ampak predpisuje homeopatske kompozite, se pravi po več deset homeopaatskih zdravil naenkrat. To je zelo sprto z načeli klasične homeopatije, ki je po mojem globokem prepričanju najbolj učinkovita, predvsem pa najbolj varna za paciente.
Pa še komentar nad teksaško Slovenijo. Pri nas imamo ljudi brez vsakršne medicinske izobrazbe, ki brez kakršnega koli strahu vsem na očeh prakticirajo homeopatijo in se jim v desetletjih nič ne zgodi, na drugi strani pa zdravnike specialiste z dobrom dodatnim znanjem homeopatije, ki jih preganja sistem, ker kdaj pa kdaj svojim pacientom predlagajo, da jim bo za njihove težave homeopatsko zdravilo morda bolj učinkovito pomagalo kot karkoli drugega iz nabora sredstev šolske medicine, predvsem pa jim bo manj škodovalo.

Lep pozdrav in vse dobro. Jošt Klemenc, dr.med., zdravnik homeopat www.celostnozdravljenje.si

New Report

Close