Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost depilirana muca_za fante in punce

depilirana muca_za fante in punce

A bi lahko že enkrat opravl s to 1.000.000x prežvečeno zadevo?!?!?!?!

….razpravljat :))) A ne boys 😉

Pes, ki veliko laja, NČ ne grize!!!

Kjer je dim je tudi ogenj!!!

Ni nujno – tehmologija napreduje!

Lahko da napreduje, ampak ni nujno, da tocno za to.

NEŽIKA, živijo!

Jaz si svojo muco brijem redno z britvico skoraj vsak teden, ker sem se full navadla da ni nč dlakic nikjer, če si jo ne po tednu me kr srbet začne, ha, ha!

Na začetku sem si jo sama brila, sedaj pa je to nalogo prevzel moj fant, moram povedati, da je 1000x boljš kot prej. Malo se še poigrava, tako da me brije tud po več ur.
Vam povem, da je za probat!

LP, XSENA!

Ja, za dim in ogenj sigurno!

Kdaj pa najde cajt za britje, saj se pritožuješ, da samo po oštarijah leta!? :))))

:))))))))))))))

Eh, to so ze pirotehnicna vprasanja – mi govorimo o depiliranih mucah.

Oj,

se moj nasvet…jaz uporabljam moski brivski aparat za krajsanje brade….dlačice so tako velike 1mm…zgleda dobro, pa se srbi ne, ko rastejo….

LP

Ajda

Kako se depilirate in brijete? Saj to sta dva različna postopka, a nista? Ni mi jasno, kako to počnete- a mi lahko opišete? Jaz si jo samo namažem z brivsko kremo in obrijem( ali pa fant), kako pa to počnete z depilacijsko kremo mi pa ni jasno.

Verjetno, da če ne bi imel časa za to, ali pa se vsaj malo meni posvečal, da sploh ne bi bila z njim, kajne?

Sicer pa z vprašanjem nisem mislila, da CELE dneve tam sedi (tudi nisem rekla kakšne vrste pijač pije, ampak je večina kar sama pomislila, da je mogoče alkoholik-verjemite, sem ga imela v družini, pa ga nočem več), ampak tako kot jaz ima tudi on 8 urni delavnik, in sicer izmensko delo.

Sej drugače je med nama vse v redu, se zelo zastopiva, spolno življenje je super, ampak sem samo omenila njegovo pomankljivost, ki me najeda!

LP, XSENA!

lep pozdrav

meni je najlepša popolnoma obrita-ker se tudi dobro liže- ali pa s crto po sredini nikakor pa ne natur.

obrij si jo z brivnikom-lady varianta- potem pa namaži z mešanico jogurta in medu- to ni zajebancija da se ti ne vname sploh prvič. potem pa hitro v akcijo:)) bay

od kod si?

oprosti a se tvoje vprašanje nanaša nme ali na nežiko?
lahko mi pišeš tudi na email v kolikor je namenjeno meni
lepo se imej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close