depilirana muca_za fante in punce
Pred časom je tu potekala debata o depiliranju ta male. Sama bi se tudi rada odločila za ta korak pa imam nekaj vprašanj.
Kakšno vrsto depilacije uporabljate (britje, vosek, kreme) in kako pogosto je to potrebno?
Si jo depilirate same, ali to opravi kdo drug? Kdo?
Kako so reagirali vaši ljubimci?
In če vpračanje za fante; kakšne so vam bolj všeč, popolnoma gole, s črto po sredini ali natur?
Jaz jaz jaz pa še enkrat jaz,
jo depiliram prav počas,
vse dlačice odstranim ti,
vsak dan, če ti srce želi.
Načeloma skinhead, če je pa črtica na sredini pa je lepo če je na krato narjeno in da je ozka. Kdo? Moja večna želja hehe.
LP, miki
s crtico, ce je ni mi izgleda, kot da nekaj manjka (recimo ena crtica haha)
lp ajs
Najlepša je s črto po sredini.
Tudi črto naredim,
k mikiju te ne spustim,
veš najboljši brica sem,
to dokažem ni problem.
Ti naslov napiši le,
pa pri teb oglasim se,
in frizurca bo tako,
kot ti srce želelo bo.
:)))))))))
Lenoba lepo pesni,
a njegovi posti so malo smesni,
ker zeli briti,
le njegovi ponudbi nobena noce odgovoriti.
(ok, drugac ti zelim vse naj 😉
Ziveli!
Najlepša hvala Berlinmeister ti,
saj veš, mogoče se kdaj kera dobi,
ki rada bi mela obrito lepo,
takrat poplačana moja hvala bo.
ful ste face
Ko so rekli faca mi,
so izbil zobe mi tri,
tako sedaj že bežim,
da še tri ne izgubim.
Meni tudi, cmoka.
punca bi rada nasvet ne pa pesmic.
moja draga najraje vidi če jikar jaz sam pomagam pri tem. metoda je pa britje ali pa depilacijska krema. po kremi manj pika pa še bolj gladko boš mela. men je najbolj všeč kar do konca. dlačice sam motijo
lp
No končno eden s konkretnim nasvetom. Pesmic in ostalih podudb res ne rabim.
Si jo depilirate same, ali to opravi kdo drug? Kdo?
Mislim, da to tvoje vprašanje je bilo
in jaz na njega odgovoril sem samo,
Če se ti pa to tako grozno zdi,
te prosim oprosti mi .
LP
Jaz uporabljam žiletko-MACH 3 (priporočam!) in pa milo za dojenčke. Brijem se…..približno enkrat na teden….če se mi da…..
Depiliram se sama. Zaenkrat tega dela še nisem prepustila dragemu. No, mogoče enkrat bom :).
Fantu je bilo všeč-no, saj sem mu za ta poseg prej povedala in ga vprašala za mnenje in je bil seveda ves navdušen :).
Aja, všeč mu je pa vse…lahko je plešasta (večinoma),……včasih paše tudi kaka sprememba…..
Jaz si jo brijem z gilette venus (priblizno enkrat na teden), na koncu pa namažem s kako kremco, da ne pika.
Kako je reagiral moj fant?
njaaaaaaaammmmm!!!
Meni pa je tudi bolj vsec urejena.
LP
če že, naj bo na črtico, ker popolnoma obrita zgleda kot da bi enga otroka gledu. je pa že treba malo ženskosti pustit!
Vse so lepe
Jst uporabljam depilacijsko…ne pika, lepse se brije, dlje zdrzi…ker nimam resnega fanta si jo le konec tedna ko grem ven, ze zato ker se tako pocutim bolj urejeno…malo crtico nardim in to je to. Fantom je pa itaaaaak usec spedenana 🙂
men je najbolj všeč taka ko jo je narava dala … čimbolj kosmata … sam mal ob straneh naj se pobrije tko de ni enakostraničen trikotnik ampak enakokrak
Forum je zaprt za komentiranje.