Najdi forum

DEPILATORJI

Ejla! Navelicala sem se svoje odvecne dlake odstranjevati z raznimi britvicami, kremami,… Odlocila sem se da si kupim depilator. Sedaj pa nastopi problem. Kateri depilator? Na trgu jih je prevec in vsi so vec ali manj enaki (ali pa se samo meni zdi), cene podobne,…
Sedaj me pa zanima kaksne izkusnje imate vi s tem. Kateri je najboljsi (kvaliteta v primerjavi s ceno, cim bolj nebolece odstranjevanje,…).
A je katera, ki ga uporablja tudi za bikini predel? Ali pa vse samo za noge?
LP Tejka

jaz jih ne maram – so bolj boleči kot vosek, dalj časa traja, pa dlake se mi potem grdo vraščajo

poleg tega niti ne populijo vseh dlak ampak jih potrgajo, kar je isto kot bi si pobrila – čez 2 dni jovo na novo

jaz mam Satinelle sensitive, za vse predele, in je ok, pred 3 leti sem dala 15000 SIT.

mene pa zanima kako naj sestro odvadim uporabljati moje britvice. mislim, da je to prav grda razvada:(

to je pa res grozno!!!

Kupi ji lepe barvaste od BIC-a, pa bo full zadovoljna.

DEPILATORJI

Živijo Tejka! veš, jaz uporabljam depilator za vse predele na telesu, kjer se mi zdi, da sem poraščena, tudi spodaj. sicer je malo neprijetno, ko rastejo, ampak vseeno je nekaj časa zelo lepo…

lp

Najbols je, da zakuriš ogenj pol se pa mal skos sprehodiš! Rezultat 100%

LP

OK, ga uporabljas. Ampak prvo vprasanje je bilo “KATERI DEPILATOR?”.
Ne morem se odlociti katerega naj kupim (prevelika ponudba).
Imam prospekte od Philipsovih depilatorjev (Satin Ice, Satin Ice Optima,…), pa Braunovih (Silk Epil Ever Soft Body System, Silk Epil Ever Soft Easy Start Solo,…). Zanima pa me kako se obensejo v praksi. Ceprav je od vsake posmeznice odvisno.
Se enkrat LP Tejka

Tejka…ta depilator Philipsov Satin Ice, uporabljam že 4 leta, za vse predele, pod pazduho, bikini, noge…in je super, že nekaj časa mi sploh ni potrebno več uporabljati zraven posodice z ledom, ker me ne boli…kar pa se vraščenih dlačic tiče, nikoli jih ne bo, če se boš pri vsakem tuširanju malo pomasirala z sisalovo rokavico in s tem odluščila povrhnjico in dlake bodo imele prost prehod…Kupi pa si sedaj tega novejšega, ki je nasledil tega, ki ga imam jaz, se res splača, v parih mesecih, imaš povrnjen denar, ki si ga investirala v nabavo depilatorja.
Kamor koli grem, je vedno z menoj, aja…depiliram pa se na 8-9 dni, odvisno od obdobja rasti dlak…enkrat je to na 14 dni, enkrat pa kar na 8-9 dni, pa srečno.

Sattinelle ( ali nekaj takega ) od Philips-a. Imajo v Merkurju, pa še marsikje verjetno. Sem ga kupil svoji predragi in je prezadovoljna, jaz pa tudi. Joj, kako ima gladke noge in mehko in nežno kožo na nogah…njami.

definitivno Sattinelle od Phillipsa – ZAKON !!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close