Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost depilator – philips satin ice

depilator – philips satin ice

Živjo!
Mene pa zanima, če ima katera izkušnje s tem depilatorjem? Hladilni nastavek depilatorja učinkuje na kožo tako, da se pri odstranjevanju dlačic skoraj ničesar ne občuti. (baje)
Ker bi si rada ta depilator nabavila, in ker ne bi rada kupila sranja… me zanima, če to kar pravijo v reklami res drži. Ker z britvico mi je tak tečno.

Hvala!

Živjo maca x
Imaš srečo, da ti je pri britju samo “tečno”, jaz imam namreč veliko hujše težave.
Glede depilatorja ti pa lahko povem, da sem si ga kakšno leto nazaj kupila , samo da je navaden, torej nima kakšnih nastavkov. Koža je sicer več kot en teden popolnoma gladka, vendar je problem, ko začnejo spet rasti. Na nekaterih predelih so se mi dobesedno vrasle v kožo in to je neznansko srbelo. Za tega novega ti pa ne morem svetovati. Najbolje je, da ti še kdo svetuje, da res ne boš kupila kakega sranja.
Maša

Tudi mene zanima, kako se obnesejo novejši epilatorji.
Drugače, pa sem že poskusila z starejšim modelom (dve vzmeti, ki se treseta 🙂 in je kar bolelo. Prvič sem uspela odstraniti kakšen kvadratni decimeter dlak, naslednjič pa že tri. Počasi se na bolečino navadiš..Sicer pa mi ni všeč, da koža potem postane rdeča (baje lahko kupiš neko kremo za po epiliranju).

LP!

Zivjo!
Jst si depiliram noge in roke ze 7 let.
Ne uporabljam ročnih depilatorjev, ampak vosek, in vem da vse to kar nakladajo o “nebolecih” depilacijah z raznimi blazilci ena navadna laz. To govorijo samo da bi stvar prodal. Depilacija ne boli samo ce si pod uplivom anestezije al pa mocnih tablet prot bolecinami… verjetno!
Z leti se bolecine navadis, tako da mene skoraj nic vec ne boli, pa tudi dlak je za 40% manj kot sem jih imela in se ful so tanke, da se jih skor nc ne vid tud ce se tri mesece ne depiliram. Res pa je da si jih nikoli ne brijem in to je tudi razlog za tak uspeh oz. ucinkovitost depiliranja.
Samo ne smete se depilirat med menstruacijo, ker je koza takrat res obcutljiva!
Kar se pa rdecice tice, je pa normalna… najveckrat imam kozo pikasto se naslednji dan, potem je pa v redu. Fino je imet res kaksne hladilne kreme (jih prov prodajajo v drogerijah – za po depiliranju).

men je prijateljica razlagala da je to kr neki. nc ne pomaga. sicer mam pa jst tut en kao masercek zraven, na svojmu brivniku, pa mam kr izklučenga. 🙂 vsega se navads, ce ga pogosto uporabljaš.

se eno prijateljico mam, ki pa cez takega kot ga imaš ti, nima pripomb.

tko je. sto ljudi, sto čudi

didi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close