Depilacijska krema??????
Pozdravljene!
Imam eno kratko vprasanje in sicer: katero deplacijsko kremo uporabljate oz. katera je res najboljsa. Ker imam tezave z britjem , so mi svetovali uporabo depilacijske kreme. Ker sem se vedno brila, priznam, da nimam pojma o samem postopku s to kremo in bi vam bila zelo hvalezna, ce bi mi katera od vas napisala vrsto kreme in kako se jo uporablja in ali jo je mozno uporabljati tudi na podrocju genitalij?
Hvala , Katy
Po voskanju imaš mir kvečjemu 3 tedne, pa še to ne. In če si je dlake brila več kot samo parkrat, ima najbrž tudi kar precej močne in bojo šle z voskom zelo težko ven oz. jo bo peklensko bolelo.
Priporočam ti Veetov sprej – našpricaš, pustiš slabih 10 minut in nato z gobico zdrgneš dol. Dober je predvsem zaradi lažjega dostopa do vseh delov pa še hitro je nanešen. Se pa zna zgoditi, da nobena dep. krema na začetku ne bo ravno koristna, če imaš bolj močne dlake.
Na področje genitalij pa sama ne bi šla nikoli z nobeno dep. kremo, ker gre za kemične proizvode in nikoli ne veš, kam bo kaj kreme zašlo.
Jaz ti predlagam da greš lepo k kozmetičarki
in ti ona z voskom vse lepo dol da(tudi okoli genitatlij,
v bistvu kjer hočeš. Tako bodo dlake tanjše in bolj redke,
potem si pa kupi strojček za puljenje dlak (Philips ali kaj takega)
in si z njim puli po celih nogah in bodo dlake tanke in prozorne.
Jaz uporabljam depilacijsko samo za majhne površine, pa še to
morajo biti dlake čist tanke. Za noge ti ne predlagam, ker ne bo
učinka, pa peno Veet sem tudi že probala(uporabljam Veet depilacijsko,
tisto plavo) pa mi ni všeč, pa vosek sem tudi že probala njihov, ki se pogreje
v vroči vodi in je vse en velik ****!!!!!!!!!!!
To je pač moje mnenje, pa nisem pretirano poraščena, še zdaleč ne,
po stegnih sploh nimam dlak, tako da si tam ne odstranjujem, samo od
kolen dol.