depilacija-nova gorica
A ve katera za kozmetični salon, kjer ti naredijo FUL DOBRO depilacijo nog+brazilsko depilacijo v Novi Gorici???
Je precej salonov, ampak niso vse kozmetičarke v redu..nekatere naredijo bolj napol…prideš domov in si moraš še sama zdepilirat pol dlak po bikiniju,nogah,….Plačaš pa ko “črna”..50eur.
No,a ve katera, kateri je najboljši salon za to?
Hejla!
Prav danes sem bila na teh dveh storitvah v salonu s.a.m.e. na cankarjevi… http://www.same.si
Izredno, izredno zadovoljna z natančnostjo, čistočo, prijaznostjo, nizko ceno (v primerjavi z LJ, kamor sem prej hodila)…
Toplo priporočam (če je vprašanje še aktualno)…
Pozdravčki…
Pozdravljena, tjaša!
Lastnice salona ne poznam, ker sem na novo priseljena v Gorico. Mi je pa povedala, da je bila prej vodja v Dotiku v Perli… Depilacijo celotnih nog mi je nardila ena tajka oz. tajec – nisem uspela razbrat spola (ampak se mi zdi, da je bil moški). Izredno natančno. Brazilsko (čisto vse proč, ja :)), pa mi je naredila lastnica salona. Za cele noge sem plačala 28€, za brazlsko pa 7€ – posebni popust zraven celih nog… Lahko je bilo vse skupaj kak evro več ali manj – ne spomnim se 100%…
Lep pozdrav,
nn
Tajec?? Moški?? Hmmm…hard!Si ne predstavljam, da me depilira moški. Ok,ni..sej noge bi še šlo,ampak brazil ne.
No…kako zgleda brazilska tam?? Ti dela s tistim voskom, ki ga pol potegne dol brez traka,ne? A si bila gola? In v katerih pozah ti je depilirala…sej ne po pasje,a:)?
In je naredila ful natančno oz. ti ni pustila dlak kje “naokraog”? 🙂
Ker mene najbolj moti to, da pridem domov od kozmetičarke in pol dobim še tisoč dlak,ki jih je pozabila zdepilirati.
Ja, oprosti za taka čudna vprašanja, ampak mislim, da se pri braz. depil. porajajo vsaki ženski..in vedno je dobro vedeti čimveč!
Sicer pa hvala za tvoje odgovore!!!!!!!!! Ful si prijazna!!!
Lp
Hej!
Kot sm že rekla – se mi zdi, da je bil moški… Sicer nisem tip človekda, da bi se s tem obremenjevala… Tko, da me ni ganilo… Je blo pa tko profesionalno narejeno, da sem bla res zadovoljna… Spomnim pa se, da me je, ko sem se naročala, vprašala, če mi mora depilacijo izvajat ona, ali je lahko xxx (povedala je neko ime – kot kaže ime tega tajca) in sem rekla, da mi je vseeno. Torej – lahko ob naročanju izraziš željo, da te depilira ona.
Dela z voskom in trakovi – ne z unim, k se sam strdi… V garderobi se preoblečeš v pareo in njihove ‘papirnate’ tangice, ki jih tud med brazilsko depilacijo ne slečeš – ona jih samo odmika… Prej sem hodila na brazilsko depilacijo, kjer sem bila gola – in mi ni bilo jasno, kako bo izvedla s hlačkami… V bistvu pa so ful koristne, saj si z njimi pol pomaga, da pride do vseh predelčkov (npr. na notranjo stran sramnih ustnic). Med depilacijo ležiš najprej na hrbtu, nato se obrneš še na trebuh (nisi nikoli v pasji poziciji).
Meni se zdi, da sem bila zlo natančno zdepilirana. Še posebej sem bila naudušena nad nogami – mislim, da ni ostala niti ena sama dlačica :)… Sem imela prej veliko bolj nenatančno kozmetičarko… Isto brazilska – super je blo… Je pa prav, da tud sama pregledaš preden končata in opomniš, če kaj ostane…
Itak, da se porajajo vprašanja… Če te še kaj zanima, ti kr vprašaj…
Pozdravčki,
nn
Hej nn!
Že dalj časa premišlujem glede brazilske depilacije.
Zelo rada bi šla, vendar nevem v kateri salon it… (v okolici ng)
Bojim se, da bi me depilirali nesterilno, tako da sem se odločila, da te malo povprašam glede tega salona, katerega si obiskala.
Si imela po depilaciji kakšne težave, vnetja, …?
In še zamima me ali moreš bit za depilacijo polnoleten.
Hvala že vnaprej za odgovor.