Najdi forum

depilacija

Imam en velik problem! Prosim pomagajte mi ga rešiti.Fant želi,da imam muco čisto pobrito, tukaj pa nastane moj problem. Probala sem že z britvico in depilacijsko kremo pa se mi po britju ali depilaciji vedno naredijo izpuščaji, ki so zelo moteči. Dva dni po depilaciji me tako boli, da se ne sprostim in so spolni odnosi prava muka. Prosim dekleta, da mi svetujete kako si ve uštimate muco, da nimate teh problemov? Ali bi bilo bolje, če bi uporabljala električni depilator?

fant ima praw..

Lep pozdrav!
Jaz imam podoben problem. Tudi meni se pojavijo mozoljčki in je po dnevu to ful grdo za videti. Sploh ne ve, katera depilacijska krema je najboljša. Dosedaj sem si jo uštimala kar z lady protector, pa ni nič pomagalo. Baje pomaga kolonjska, samo še nisem poizkusila. Kaj bi si pa fant mislil, če bi mi muca dišala po kolonjski???????
Sorči, ampak ne znam ti pomagat!
Čao, majči

prvič-fant nima prav da kr odloča o tvoji muci.ti si jo brij če ti paše če te pa to moti pa ne…
drugič-jaz si brijem z ženskim brivnikom in mi od vsega najbol pomaga.poskusi!

jaz si tut z brivnikom brijem, sicer enkrat na tedn, k če ne je prevč in res boli.. kakšenkrat pustim tud dva tedna umes, kadar je koža prevč uneta.. če ne se brijem z ženskim brivnikom s tremi rezili na britvici in je ful dobr.. mozolčki ratavjo tko al drgač, kjerkol, kadarkol, pa tut mislm da če gre pr tipih za obrito muco in mozolčku par, al neobrito in nč, bojo zbral obrito!! tko da.. men je navadna pena, pa britvica čist ql!
srečno… aja, če pa teb ne paše se brit, tip pa TOK sili… ne ga poslušat… je čist tvoja stvar al boš obrita al ne!!!

Vprašaj ga v koga se je zaljubil v tebe ali v tvojo muco.Punca pazi se hitro te je spravil v šah.Bodi takšna kot tebi paše.Če te ima rad ga nebi smelo to motiti Zaupaj mi in premisli da ti ne bo žal.

Živio !
Sama uporabljam kar partnerjevo peno za britje in “britvico” Gillette Mach 3.
Po britju se namažem z mlekom za telo. Nimam mozoljčkov, tudi boli me ne.
Najlepše to narediš, ko se kopaš oz. tuširaš, saj je koža, pa tudi dlake, takrat
zelo mehka. Nikoli pa se ne brij na suho oz. ne “drgni” po enem mestu 100x.
Kot pri veliko drugih stvareh, se tudi pri tej “uvežbaš”.LP

ti to tipu povej, če pa se ne bo strinjal te ni vreden

Jst imam par komentarjev na napisano:
Nives pravi: “Bodi takšna kot tebi paše.Če te ima rad ga nebi smelo to motiti” Ok, se strinjam, ce noces ti ni treba, ampak potem ni prav da od fanta pricakujes, da ti bo nudil oralni seks. Verjemi, dlake znajo biti pri tem zelo motece.
Majci je rekla: “Baje pomaga kolonjska, samo še nisem poizkusila. Kaj bi si pa fant mislil, če bi mi muca dišala po kolonjski???????” HALOOOO! Sej obstajajo blazilne kreme in geli za po britju tudi ta zenske, ki niti alkohola ne vsebujejo. Za silo je pa tud Nivea for Men Sensitive after shave balsam (tak bel) cist dober ker je nevtralen in ima lep vonj.

Kar se pa tice tvoje tezave Mimi, ti pa svetujem uporabo depilacijske kreme Veet (lahko za obcutljivo kozo). Jst imam zelo dobre izkusnje z njo. Pustis jo od 7-10 min gor, potem pa z nozkom odstranis dlake. Koza ostane zelo mehka. Za finish pa nanesi se brivsko peno ali gel in si z enim samim potegom z britvico odstrani se tiste dlake, katerih vrhovi gledajo se prevec ven.
Bistvo je to, da si z britvico ne drajsas prevec po kozi, ker si tako unicis celo povrhnico in povzrocis nastanek mozolckov in rdecico. Zato pa so depilacijske kreme. Ce si potem naneses se kaksno blazilno kremo, je rezultat zelo privlacen.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close