depilacija
Zdravo!
Zanima me kakšno mnenje imate dekleta o britju spolovila. Sam sem namreč mnenja, da ni lepšega kot lepo obrita lulika, s katero se lahko moški igramo, ne da bi pri tem imeli polna usta dlak.
Imam pa še eno vprašanje. Kako gledate dekleta na obrite moške po svojem udu. Sam sem namreč za enkopravnost in če zahtevam oziroma mi je lepše, da je dekle obrita verjamem, da je tudi dekletu lepše, če obdeluje obrita jajca in ud.
Želim veliko vaših mnenj
Pozdrav!
No tudi meni zelo godi obrit penis, ker se mi zdi da je vse skupaj bolj higiensko. Lizanje dlak ni najbolj prijetno. Iz tega razloga se tudi svojo muco redno strižem.
LP
Jaz nisem ženska, pa ti bom vseeno odgovoril. Obrit penis se mi zdi smešen, kot nekakšne hrenovka..Si že kdaj razmišljal, da sramne dlake niso kar zarad lepšega..verjetno ščitijo občutljivo kožo. Če boš z obritim tičem kolovratil po nudistični plaži..utegneš fasat kakšne neprijetne izpuščaje ali vnetje…Kar se tiče obrite nožnice..nisem ravno navdušen…Je pa res, da je tak poseg včasih nujen ali vsaj priporočljiv, naprimer pred porodom.
Bravo Jaka kljub temu da si moški si zadel žebelj na glavo.
Ne zastopim kako lahko nekateri zakomplicirajo čisto preprosto zadevo.Si pa res težko predstavljam moškega, lepo kosmatega po nogah, lep ljubezenski tepih po prsih, pa tisto golo zadevo med nogami – verjetno bi tudi jaz pomislila na hrenovko in seveda ha, ha, …
Tjaša in Jaka!
Mislim, da v seksu še nista izkusila vseh sladkih stvari, ki jih ponujata depilirano mednožje in penis. Imam občutek, da vama seks še ni dorasel k srcu.
Lep pozdrav
Obrita muca: kul (če le ne bi bilo vseh tistih problemov s pikicami, vnetji, itd.)
Obrita jajčka: nameravam v kratkem poskusiti…bom poročala
Obrit penis??? Ne verjamem.
Ne vem, zakaj bi kdorkoli počel kaj takega, kar mu ne paše. Eni delajo to, drugi spet neki druzga. Pa ni nujno, da jih takoj okličemo za nazadnjaške.
Jaka, zelo smešno stvar si napisal. Britje nožnice…. Ajs!!! 🙂 🙂 (Ni vse nožnica, kar se sveti.)
Sorry..mislil sem na žensko zunanje spolovilo..napača..
probat ni greh…ce ves kje to naredijo brez bolecin povej…jas sem takoj za.
Ce bo hecno pa kaj…sej bodo se prehitro zrasle
Torej, glede tvojega občutka o mojem seksu, ti lahko rečem le.da te vara. Prden pa se lotiš britja sramnih dlak le ena zgidbica: Jaz sem bil precej poraščen že pri 14, 15..po celem telesu. Takrat sem si prvič obril brke…polega tega pa tudi dlake pod pazduho..in ne bodi len, malo sem si tud porezal sramne dlake. Ko sem nekoč to mimogrede omenil očetu, ki ni prav nič zajeban tip..me je zabodeno pogledal in “z zanimanjem” vprašal, če sem peder..Od takrat mi ne pade na kraj pameti, da bi si obril še kaj drugega, razen brade. Ti stori, kar želiš, le tole naj ti bo v premislek: Ko boš nekoč spet v izključno moški družbi in takrat ob piru in čevapčičih običajno vdari na plan dobri stari mačizem, pogovor pa se naveže na vojsko, fuk, fuzbal.(mogoče sem kaj izpustil)..No ob taki priložnosti raje ne omenjaj, da imaš obritega…
LP
Predsodki. c-c-c.
Ja sam doma se obrij. Z britvico gre najboljše, pa naj te ne skrbi. Nič ne bo hecno!
Jaz si sploh ne predstavljam tipa obritega tam spodaj .. dlake me čisto nič ne motijo saj ni poraščen po penisu ?? ali je to mogoče zato ker je obrezan ? glede žensk pa .. To je mal težko brit ampak se potrudim ! Mislim da je večji užitek pri oralnem sexu .. za žensko in moškega !
Mi2 sva oba na nulo, ker nama je tako najbolj všeč! Gladka, mehka koža in jeziček, mmmmmmmm.
Jaka, eno zanimivost ti povem….smo v 21.stoletju in fante (vsaj une ta prave, ki vejo kaj hočejo in se tudi postavijo zase) ni prav nič sram povedat, kaj in kako. Ene stvari se itak ne govorijo pred vsakim. Pravi kolegi te pa itak ne bojo zajebavali, a ne!
Torej, da se kdo ne bi bril zato, da ne bi drugi mislili, da si peder!? Ha!
Ja, dobra mačka!! Povej mu kar mu gre :))
če se že menimo o depilaciji n kot je že negdo omeno da ga oče fprašal če je peder
smo v 21. stoletju
se že fse spremenilo od takrat ko so bli še starši v naših letih
kot je odraslim napačno že da se fant maže in lakira nohte tudi majo veliko komplimentov
dežpilacija je danes dan enaka stvar
starejši ljudje niso navajeni tega
Vsak je taki kot mu paše in zato se MARKO sam odloči kaj boš naredil saj ti sam najbolje veš kaj ti najbol paše
LP
kje, hudiča, najdete te stare teme??!! maj gat!
Läkkeey, kok lepo od tebe, marko je skor 10 let čakal na tvoj odgovor … džizs!
a si jjo lahk tut obrijeđ v kozmetičnem salonu?
Lala
Forum je zaprt za komentiranje.