Najdi forum

Dentalna asistentka in oblačenje

Prosim za nasvet. Moj mož je zobozdravnik in njegova asistentka se zelo izzivalno oblači (ekstremno mini krilca, oprijete majice z globokimi izrezi itd). V glavnem je njeno bujno oprsje neprestano v njegovi neposredni bližini in vidnem polju. Tudi zdaj, ko je korona in so vse druge asistentke v opremi, ona vztraja z oprijetimi dekolteji. In moj dragi je zraven nje kot kužek, nič ji ne reče, s tem da hkrati celi stavbi teži, zakaj se ne držijo ukrepov za korono. Hkrati sem opazila, da odkar dela s to asistentko, mu grem totalno na živce. Praktično nobene stvari ne morem več narediti prav, neprestano je tečen, dere se name in na otroka… Tajnica je tudi zelo športna, energična, jaz pa nikoli nisem bila neka super naspidirana športnica, kar ga nikoli ni motilo, razen zdaj naenkrat. Na dopustu se vedno skulira in je čez kak teden nazaj normalen, ko pa spet dobi joske pod nos, pa spet začne ugotavlja, kaj vse je z mano narobe in kako da mu grem na živce. Prav vem, če je kdaj slučajno ni v službi, ker se čisto drugače obnaša, ko pride domov. A imate kak nasvet, kaj mi je za naredit?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

Glede na to, da se obračate za “pomoč” na totalne tujce, očitno vojna oprsij ne bi bila vam v prid.

Drugače pa, če pogledate vsaj TV Dnevnik, preberete kakšen časopis, boste presenečeni ugotovili, da je zunaj PANDEMIJA.. in ljudje izgubljajo službe, posel, stranke.. dotano nihče ne ve, od kje, koga in kako se morebiti lahko okuži ter še huje: Ne ve, kako se bo njegovo telo soočilo z boleznijo. Bo med 20%, ki potrebujejo zdravniško oskrbo ali med 80%, ki sse nekako izvlečejo od doma?

Konstantni STRES, ki traja že leto dni, pušča sosledice. Ene joške ga kvečjemu morda zmanjšajo za 1%.. če dodate še svoje.. bo minimalno 2% bolje, maksimalno do 10%.

De omnibus disputandum..

Ne vem no. On dela manj kot kdajkoli prej, plačo ima pa višjo. Tudi se ne boji ravno za službo. Stres imam jaz in joški ne pomagajo.

Mah če ga lahko zmede čisto vsaka, ki mu pride pred oči, je bolje, da se dokončno zmede čim prej. Če bi ta asistentka šla, bi pa prišla druga, ali pa pacientka, ali pa čistilka, pa kelnarca, pa receptorka na fitnesu, pa punce na fitnesu s čvrstimi ritkami … veš, koliko je tega lepšega, večjega, čvrstejšega od tebe na tem svetu. Meni se res ne bi dalo iti tega boja. Če vajin odnos ni nekaj več od teh atributov, ni vreden, da se ti toliko sekiraš in žreš sama pri sebi.

Herotica, super si napisala… On se dejansko precej neselektivno slini po vsem, kar pride mimo. Mene pa nonstop daje v nič in to ga zabava. Na neki točki je šlo vse skupaj res v neko čudno smer.

Zakaj pa njemu ne povete tega? Če druga šikanira zaradi ukrepov in ne asistentke, je pač jasno kaj se dogaja. Vprašanje je samo, kdo ma “pilot” v roki, najverjetneje ona, če ga tako kontrolira.

Sigurno je narobe, da stres spušča nad vami, pandemija gor ali dol.., verjetno je začel primerjati vse lepotice okoli sebe z vami in si celo upa to izustiti. Ne vem, postaviti pred dejstvo, pogovoriti.. če ne bo sodeloval, poiskati alternative. Mogoče pomoč tudi njemu, ampak kot rečeno, če se ne bo skuliral in se izboljšal, bo pač tako ostalo.

Reč mu, da če te še enkrat kritizira ali pa pogleda joške svoje asistentke, da lahko spi***di, oddide. Oz ne vem kako sta dogovorjena, čigavo je stanovanje… Kaj sploh razmišljaš pa sprašuješ tu na forumu? A si nalepljena na njegov denar?

Je pošteno da delate zdravniki manj plače pa višje? Res ste bedni, za špuknit na vse vas, že pred korono ste bili zanič.

vsak kdaj pogleda za neko osebo ki je malo bolj privlačna od trenutnega partnerja. tudi sama kdaj. ampak to je le za trenutek, ker neke bežne avanture niso vredne da sesujem celotno razmerje ki sem ga zgradila čez leta.

joški sami po sebi niso problem, bolj je to da tip ne zna pogruntat da tvega doma izgubo odnosa če nadaljuje sanjarit o neki sanjski ženski. lej konec koncu bo tudi z njo moral plačevati položnice, prati perilo etc.

moj je tud imel fazo ko mi je govoril kako sem slaba v primerjavi z drugimi, pa sem mu rekla dragi tam so vrata če mi misliš to govorit. in je nehal. je treba včasih malo zaropotati pa je hitro mir. postavi ga na realna tla včasih moški rabijo da jim malo zmanjšaš ego.

konec koncu gre za to a ohranjaš enakopravnost v razmerju, če si mu zmeraj tiho in probaš pogoltnit te njegove izpade potem normalno da se nič ne spremeni.

vzemi si šlosarja ali zidarja, pa bo mir, ker tam asistentk ni, oziroma manj čipsa in nakupovanja in raje v telovadnico

Daj povej v kateri Ambulanti dela pa kdaj da se grem jaz malo pogledat asistentko.. mogoče še kakega trojčka vžgemo…

Povej mu kaj te muči. To je prvo. Drugo pa, joški so vsepovsod, ne samo v ordinaciji.

A še jemlje paciente?

Ja asistentka tu ni problem. Njegov lulcek pa je. Zal se obraca za krili, kar je zelo slabo za zvezo. V njej verjetno vidi samo dobro, kar tebi ne pomaga.

Jaz bi se resno pogovorila z njim, mu tudi povedala ZAKAJ je tak, ker maesikdo na sebi ne vidi, in ga vprasala kaj narditi. Vec kot toliko ne mores. nisi njegova lastnica. Srecno

:::)))) nekaj več odločnosti ali naj jo menja ali greš, brez kompromisa in obljub

Gre se zato, da se mu ena cipa nastvalja in njemu je to všeč in tolerira in ne naredi red na prvo žogo. meje

New Report

Close