denarno nadomestilo
Pozdravljeni,
trenutno sem na porodniškem dopustu in prejemam starševsko nadomestilo (bila sem zaposlena 12 m v zadnjih treh letih). Pred nastopom porodniške nisem bila v rednem delovnem razmerju, zato bom po končani porodniški brezposelna.
Zanima me ali sem po končani porodniški upravičena do denarnega nadomestila?
Hvala za odgovor
DN izplačuje ZRSZ, zato se za tovrstne informacije obrnite kar na njih.
Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * ****************************************************************************************************************************************************
Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost
*****************************************************************************************************************************************************
Forum je zaprt za komentiranje.