Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Denarna socialna pomoč- študent

Denarna socialna pomoč- študent

Pozdravljeni!
Ali mi kot izredni študentki, stari 26 let pripada enkratna ali kakršnakoli socialna pomoč?
Na zavodu nisem prijavljena.
Živim pri starših, prejemam pa okrog 300€ na mesec iz naslova dela preko študentskega servisa.
Denar rabim za plačilo šolnine.

Hvala za odgovor, lp

Ne

Lep pozdrav! Tina * * * mislimo pozitivno, delajmo pozitivno, rešujmo težave pozitivno in živimo pozitivno naravnani * * * **************************************************************************************************************************************************** Legenda: DSP=denarna socialna pomoč, IDSP=izredna den. soc. pom., EBO=evidenca brezposelnih oseb, ZRSZ=zavod rs za zaposlovanje, ZUP=zakon o splošnem upravnem postopku, ZSV=zakon o socialnem varstvu, OD=otroški dodatek, SD=starševski dodatek, SN=starševsko nadomestilo, CSD=center za socialno delo, MDDZS=ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, MO=materialna ogroženost *****************************************************************************************************************************************************

Lep pozdrav!
Tudi mene nekaj zanima..Stara sem 19. Po mami prejemam pokojnino,ki je zelo nizka (malo nad 300€) in otroške dodatke, štipendije letos nisem upravičena… zanima pa me, če obstaja kakšna denarna pomoč, ki bi jo lahko bila deležna, glede na to da živim sama, plačujem vse stroške sama, in se redno šolam (fax).
Hvala za odgovor! LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close