Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Denarna socialna pomoč, odločba, kdaj? MODERATORJI ?

Denarna socialna pomoč, odločba, kdaj? MODERATORJI ?

Če te to kaj tolaži,nisem dobila niti jaz.Enako kot ti-poteklo januarja,oddala pravi čas…

CSD Celje.

Mah…jaz sem oddala vlogo 8.12 za vrtec in zraven za OD ker mi je potekel 31.1. do danes se ni odločbe,niti se ji ne da pogledati ce je mogoce moja vloga ze v delu!
Meni 200 E pomeni veliko,njim je to drobiž!
Če ti zamudis en dan z vlogo za vrtec,moras naslednji mesec plačati polo ceno,oni meni posiljajo ze 3 mesece odločbo je vse ok!?
Ne vem no…

Še vedno čakam odločbo, položnice so takoj v pošnem nabiralniku tu pa ene odločbe že 3 mesece en morejo poslat….ni kaj.

dobila !

oddala 5.12.2012

Ja,položnice pa ne čakajo:(

Super, imaš višjo-nižjo, kaj vse piše notri.

Super, imaš višjo-nižjo, kaj vse piše notri.[/quote]

NOTRI NE PIŠE NIČ DOBREGA….
štejejo vse, še tistih 60 evrov, ki jih je hčera dobila pri rojstvu za odprtje računa pri NKBM(PRASICE)….RES….hvalevredno…uni ki imajo pa premoženje po ciperskih bankah in živijo v atekovih bajtah in jim denar ni treba šparat, pa verjetno ne rabijo plačevati vrtca….res, prav rada bi videla jankovičevo položnico….pizda mu m…..

in obresti od dividend 3,14al 3,41…ne vem, ker sem fuknila vse skup v kot…..

Odločbe DSP še ni, oddana 4.12.2011-MB

Upoštevajo se obresti na prihranke. Ne pa prihranki.
Ta njihov sistem jim vse narobe deluje, soc. delavke nimajo pojma, pritožbe bodo za cca. 80 % odločb…ma bodo meli dela na ministrstvu.

Kaj pravite na tole???
-oče ima lastniško stanovanje,v njem prijavljen,tam samo prespi,lastnik več višjecenovnih avtomobilov
-skrbi za otroke in partnerico ,finančno in drugače
-partnerica z otroci ,uradno samohranilka, v hiši staršev brezposelna in tudi ne misli delat
– vsak dan skupaj ,lepo pazijo,da njegovega avta ni nikoli pred hišo
-ona se vozi z avtom višjega cenovnega razreda ,ki ni napisan nanjo
-oblečeni v DG,Versace….z otroci vred
-zastonj vrtec ,šola in subvencionirana prehrana
-nisem še videla ,da bi jih kdo kdaj kontroliral iz CSD
-pred šolo in vrtcem ,ki jo otroka obiskujeta v drugem kraju ,najbrž iz razloga ,nikoli ne parkirajo s svojimi limuzinami
-večkrat na leto dopust ,zimski in poletni ,da ne bo pomote ne po dnevih ,pač po tednih
-šopingiranje ,prenavljanej na veliki nogi
-in na koncu ,da je mera polna ,še inšpekcije pošiljajo delovnemu ljudstvu,ki se nikoli ni šlepalo na državo
-In to že 10 let

Vem in razumem ,da je v SLO ogromno ljudi,ki nimajo za hrano in ostale nujne stvari. Ne spadajo vsi v isti koš in takim je tudi treba pomagat.

Končno dobil odločbo za DSP, so mi povišal na 180, živim doma pri starših. Upošteval so PA VSE…

Edini ki so profitirali so samski brez otrok, najbolj so naj**** enostarševske, kjer otroci prejemajo preživnino (vsaj na papirju).

Jalur!

Ali res zdaj vse enostarševske družine morajo dokazovati neobstoj izvenzakonske skupnosti?

Znanka mi je povedala,da mora zdaj s pričami na CSD.

Hvala!

Ja, verjetno res, pa končno, da je do tega prišlo!

Zakaj pa končno? meni na kraj pameti ne pade, da bi kake sosede na CSD vozila. Mene sicer ne bodo upali tega niti vprašat, ampak to je zame ponižujoče. če komu kaj ni jasno lahko pride sam pogledat, da pa sosede kdo sprašuje o mojem zasebnem življenju, ki se njih ne tiče…. samo naj si kdo upa. pa nimam nobenega moškega doma, ne očeta otrok ne kakega novega partnerja.
Drugače pa ja, to delajo. Pa ne smeš niti sorodnikov pripeljat. Na forumu so ženske pisale, da bi morale dokazovat, da ne živijo z očetom otrok s katerim ne živijo skupaj že 14 let, oče pa se je v tem času celo poročil. Neumnost.

Zanimivo da ločenih ne pozovejo, da naj dokažejo da so se “dejansko” ločili.

Zakaj pa končno? meni na kraj pameti ne pade, da bi kake sosede na CSD vozila. Mene sicer ne bodo upali tega niti vprašat, ampak to je zame ponižujoče. če komu kaj ni jasno lahko pride sam pogledat, da pa sosede kdo sprašuje o mojem zasebnem življenju, ki se njih ne tiče…. samo naj si kdo upa. pa nimam nobenega moškega doma, ne očeta otrok ne kakega novega partnerja.
Drugače pa ja, to delajo. Pa ne smeš niti sorodnikov pripeljat. Na forumu so ženske pisale, da bi morale dokazovat, da ne živijo z očetom otrok s katerim ne živijo skupaj že 14 let, oče pa se je v tem času celo poročil. Neumnost.[/quote]

Sprašuješ zakaj? Zato, ker je že čas, da se te lažne samohranilke nehajo šlepat, zato! Pa tvoja utemeljitev, da se jih tvoje zasebno življenje ne tiče, ne zdrži – še kako se jih tiče, če zaradi prikrivanja podatkov (pa ne trdim, da si ti taka, da se razumeva) dobiš sredstva, ki ti ne pripadajo.

Drugače pa ja, to delajo. Pa ne smeš niti sorodnikov pripeljat. Na forumu so ženske pisale, da bi morale dokazovat, da ne živijo z očetom otrok s katerim ne živijo skupaj že 14 let, oče pa se je v tem času celo poročil. Neumnost.[/quote]

Sprašuješ zakaj? Zato, ker je že čas, da se te lažne samohranilke nehajo šlepat, zato! Pa tvoja utemeljitev, da se jih tvoje zasebno življenje ne tiče, ne zdrži – še kako se jih tiče, če zaradi prikrivanja podatkov (pa ne trdim, da si ti taka, da se razumeva) dobiš sredstva, ki ti ne pripadajo.[/quote]
Saj pravim, naj pridejo uradne osebe (ki so zavezane k molčečnosti) nenajavljene na obisk in pogledajo v omare, kje so kake moške gate. Sosedje pa z mojim žiovljenjem nimajo nič. Zdaj bodo pa po ulici po zobeh vlačili vsakega, ki k meni pride na obisk in špijonirali za mano?

Jest sem vesel na to pomoč, sedaj bom lahko vsaj kakšno kg moke več kupil pa kako konzervo več, cukr, sladkarije ne kupujem, saj se bojim, da bom ostal brez denarja, tak imam za celi mesec to pomoč.

Sem pa od kar sem na tej socialni shujšal 8kg….

;)) Vse slabo je za nekaj dobro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close