DELOVNI ČAS
Pozdravljeni!
Delovni čas ambulant je urejen najlepše, če delajo izmensko, en teden dopoldan, en teden popoldan. Dandanes je že tako, da vsak ne more k zdravniku zjutraj, če ne gre za nujen primer.
Sistem naročanja po telefonu je pozitiven. Ko prideš, si na vrsti v zelo kratkem času. Jaz še vedno čakam v čakalnici 3 do 4 ure. Kako bolan čakati 4 ure?!
Kaj počnejo laboratorijski uslužbenci 8 ur v službi, če zjutraj odprejo za paciente ob 7 ali 8 in sprejemajo do malice, do 10. ure?!
Maja v zdravstvenem domu Velenje, pa resnično imajo enkraten urnik. Naročajo na pol ure po 5 pacientov in, če imaš uro npr, ob 12 zagotovo si takoj na vrsti, ni treba čakati 3do 4 ure. Mislim, da bi bilo lepo, da ta sistem bi uvedli po vseh zdravstvenih domovih samo, če bi se zdravnik držal ure oz, reda. Imela sem lečečega zdravnika v Velenju, in je delal točno ob uri, nikoli zamujal, to je zdravnik……..
Malo ptrpi saj bo. Z rogami se ne moreš bosti kaj ne?
Lep dan
Doroteja
Ja, tak sistem se kar obnese. Jaz se pri mojem zdravniku vedno narocim, cakam najvec 15 minut. Se pa lahko zgodi, da je treba vseeno malo vec cakanja, ce je zdravnik urgentni in mora na nujne obiske. Nekateri pridejo v cakalnico tudi uro in vec preden so naroceni, potem nergajo, da morajo cakati, nekateri se sploh ne narocijo, ceprav bi se lahko in potem spet nergajo, ker morajo cakati itd. itd. Za vse ne bo nikoli prav.
LP
Senja