Najdi forum

delovne izkušnje?

Mene pa zanima sledeče: večina delodajalcev, ki išče študente za delo prek študentskega servisa išče nekoga z izkušnjami. zanima me kakšne izkušnje pri tem so mišljene? kaj ponavadi vi rečete, da imate?

rada bi dobila kakšno delo za več časa, pa nikoli ne pridem v finale, ker nimam izkušenj.

Za kakšno delo se pa poteguješ? Mene niso še nikoli spraševali, če imam kakršne koli izkušnje. Je pa res, da sem delala sama pisarniška dela, ki se jih hitro priučiš, če imaš vsaj nekaj pojma o računalnikih.

recimo računovodstki servisi iščejo študente z izkušnjami npr pri knjiženju. za moje pojme se ni težko naučit to ker gre vse po istem kopitu, le problem je ko jih pokličeš pa ko te vprašajo poveš da tega nisi še delal brez dlake na jeziku rečejo, ja veste mi iščemo enega z izkušnjami.

Mene je še vsak vprašal glede izkušenj. Enkrat sm se zlagal, da jih imam in pol ko sm začel delat sm padel kot knof na gatah:)) Ko pa poveš resnico, da jih nimaš, pa te nikoli ne vzamejo. No, jaz se bom lagal še naprej vendar v mejah “normale”.
Mene bolj zanima, če se vi kaj dogovarjate za potne stroške, malco ipd.?
LP

New Report

Close