DELO V ZDRAVSTVU
PozdraVLJENI VSI SKUPAJ,
po izobrazbi sem srednja medicinska sestra. Opravljen imam strokovni izpit in nekaj delovnih izkušenj. Iščem delo v ambulanti ali na odddelku. napisala sem že veliko prijav in bila na razgovorih, ampak nič uspešno.
Prosila bi vas za kakšno koli informacijo, če tudi vi veste, kje so potrebe oz. iščejo medicinske sestre. Pišite mi na mail: [email protected]
Hvala vsem in lep konec tedna želim,
Eli
pošiljaj ponudbe na slepo, in jih obnavljaj, ne le na razpise. v zdravstvu je le 1/3 razpisov po vseh potrebah. pa če ti ni izpodčasti, delat kot bolničar, potem v domove ne pošiljaj da želiš delat kot med. sestra, ampak jim poveš svojo izobrazbo, napišeš pa da te zanima delo v negovalnem timu. imaš namreč več možnosti da dobiš delo kot bolničar v domu, in tudi pred bolničarji v večini prednost, sploh če imaš izkušnje. zasebni domovi imajo namreč raje tehnike na bolničarskih, zakaj vedo vodilni. morda zato da se lahko posatvijo in zavarujejo pred problemi, češ imamo samo dobro usposobljen kader.
Ne, res je, da ti ne sme biti izpod časti sprejeti kakršne koli delo, vendar spoštuj svoj pokllic in se ne prodaj za negovalca/negovalko. Pa s tem ne mislim, da je delo negovalca kaj manj pomembno kakor delo “Nas sester”, vendar si nekaj manj plačan in pa “deklica za vse”. Če pa že sprejmeš pa “čim hiter” najdi delo MEDICINSKE SESTRE.
Pejt v avstrijo delat,plačo imam okrog 3300 evrov,zelo dober kolektiv,vsi se razumemo,nobenih konfliktov,pomagamo si,žuramo vsi skupaj,1x na mesec gremo na večerji,imamo piknike čez poletje,itd..Tko je lepo,da bi še tam za 900 evrov delalNe pa klinični center,kjer te zaradi ljubosumja uničijo,lažejo,pa zaradi 900 evrov se ne splača živce parat.
Pozdravljena!
Sprašujem zakaj si pa brez službe?Kajti zdravstveni tehniki lahko dobijo službo kjerkoli.Kakšne izkušnje pa imaš, kje si delala?Koliko si stara?
Lahko mi pišeš na :[email protected] pa ti kaj več svetujem glede na dano situacijo.
Lep pozdrav
modrimodri5, daj povej, kje torej ZT tako na izi dobijo službo!???
mogoče je res v lj malo lažje, ti pa povem, da sem sama že skoraj 1 leto na borzi, ker ne dobim službe kot ZT oz. TZN. Še pripravništvo sem zelo dolgo iskala. Sem iz Slov. Bistrice, in ne dobim službe ne na Maribor. koncu, ne Celjskem, Ptuj… Pa nisem niti malo izbirčna, delala bi karkoli in kjerkoli (kot tzn); na vsak razpis pošljem prošnjo, prošnje sem poslala tudi prib. 90im zdravnikom zasebnikom (kar tako na blef, brez razpisa), pa ti povem, da je zelo zelo zaj***no dobit službo!
pozdravljeni
Moje ime je Vojka,stara sem 29 let po poklicu tehnik zdravstvene nege.Opravljen imam strokovni izpit in zaključeno pripravništvo v splošni bolnišnici na jesenicah na oddelku˙˙TRAVMATOLOGIJA-KIRURŠKI ODDELEK. Nekaj izkušenj iz dela v zdravstvu že imam in iščem zaposlitev na območju gorenjske in okolice.Sem komunikativna,zanesljiva in odgovorna oseba,ki je vedno odprta za nove izive.V kolikor vas moja ponudba interisira mi javite na moj mail naslov [email protected] ali mojo telefonsko številko 030-653-076,moj naslov pa je -Vojka Jelen Blejska Dobrava 115 4273 Blejska Dobrava.
lep pozdrav
Živjo,
tudi jaz pošiljam prošnje v zdravstvu in ne dobim nikjer zaposlitve. Naredila sem srednjo zdravstveno v Ljubljani in sem tehnik zdravstvene nege. Opravljeno imam tudi pripravništvo in strokovni izpit.Čisto sem že obupala in se mi zdi, da sem za brezveze naredila šolo. Ne razumem zakaj dajejo razpise v ukc lj, po domovih ipd., če ti potem napišejo da niso izbrali nobenega kandidata. Od tebe pričakujejo izkušnje. Kje naj jih dobimo, če nas nikjer ne vzamejo?
Uf Madona 🙂 v zdravstvo je trenutno katastrofa , skor nikjer ne zaposljujejo … Sama imam opravljen strokovni izpit, 3 leta delovnih izkušenj , trenutno sem na zavodu že 5 mescev in se mi vse blede…. pošiljam pa od prošenj do ponudb na vse strani pa sem iz ms, pripravljena sem se tud vsak dan vozit v lj ampak se nič nikamor ne premakne kod da je vse v krču… obup 🙁 ……
Vam pa vsem želim veliko vztrajnosti in da čim prej najdemo službo! Srečno
PozdraVLJENI VSI SKUPAJ,
po izobrazbi sem srednji fiziterapevtski tehnik. Opravljen imam strokovni izpit in nekaj delovnih izkušenj. Iščem delo v ambulanti ali na odddelku. napisala sem že veliko prijav in bila na razgovorih, ampak nič uspešno.
Prosila bi vas za kakšno koli informacijo, če tudi vi veste, kje so potrebe oz. iščejo medicinske sestre. Pišite mi na mail: [email protected]
Hvala vsem in lep konec tedna želim,
Mery