delo v hoferju
evo delala v hoferju 4 mesece.Bilo je fantastično 24 ur-4 ure na dan ali 3-4x7ur
ostalo prosto plača 840 pa kaj češ bolšega
res pa sem dobila neko izvržbo na plačo in oni tega ne odobravajo oziroma te smatrajo če imaš izvršbo si lopov.
Pač nihov načlin poslovanja -kr neki
sam tko je
drugače pa sem se imela fantastično
No vam js povem s prve roke, prvič izkoriščajo uvajanje, fant naj bi delal 24 ur na teden prvi mesec pa je delal več kor 8 ur!!! popoldne je šel ob 13h od doma okrog 23h je komaj pršu domov, ker je bilo treba pospraviti, zdaj dela v mercatrju on 9h se konča delat zakluči blagajno ob 22h je doma en primer
druguč kode pd sadja in zelenjave je treba vedet na pamet, delašl je tok časa ku se je pomočnik ne poslovofdja pomočnik poslovodje izmislil?!! ob 14.30 bi moral it domov ma pred 16h ni šel prav nikamr oz dokler mu ni dovolil it, po enem mecu itak vse odpustijo vse ko so delali novi tisti mesec ku denis so odpustili to pa so poslovalnoce šempeter ng in ajdovšna. v majhnih mestih kot je ajdovščina in s poslovodjo ki ne misli da drži boga za jajca končačš do devet vem mi jepovedala kolegica, ker se lotiš čistit že po omih. V ng pa čistil ne boš niti do 8.15 če so starnke not. delal je kot žival vsak dan zgaran prišel domov komaj je stal na nogah če to ni izkorščanje delali so le trije eden blagajna drug pisarna tretji delaj vse zlagaj pucaj, spravljaj.
Lepa plača on je mel pogodbo za 550€ bruto brez malce in stroškov bone so baje dobili v roke.
če si pripravljen garat po 10 ur in več na dan.
Navdušena sem nad Hoferjem od nekdaj, v njem so zaposleni samo najboljši, taki, ki obvladajo svoje delo, se obnašajo profesionalno, so skulirani in inteligentni, prijazni. Če tega dela ne opravljaš z veseljem, bolje da greš drugam, a ne. Vsakdo pač ni primeren za tja, zato zaposlujejo najboljše, jih pa tudi nagradijo kot se spodobi.
Joj, joj, joj,…. ne klobasajte neumnosti tisti, ki niste nikoli delali v hoferju…. jaz delam tam in sem full zadovolna… nič ne trpiš, če si navajen delat, če pa si navajen bolj na lahko pridobljen denar pa ni naš problem…. tako,da pojdi na razgovor pridobi si službo, če si navajena delat ti ne bo žal….. pa srečno. Pa veliko boš prosta- če imaš družino!!!! meni to veliko pomeni.
jaz sem tudi delala u hoferju pred 2 leti in mi je bilo katastrofa poslovodje so samo nalagale delo nisem niti spraznila prvi voz so me cakali ze nasledni trije, morala sem cistit tako svinjarijo da bruhas, dokler sem bila nova zvecer ko smo pospravljali sem samo jaz brisala in cistila nobeden od redno zaposlenih mi ni prišel pomagat, moraš delat zelo zelo hitro ker če ne te poslovodja dobesedno preganja , urnik je bil katastrofa nekateri so delali samo po stiri ure dokler sem js gurala na polno, skratka delo mi sploh ni bilo vsec to je z moje strani.
tisti, ki niste nikoli bili zaposleni v hoferju ne bodite tolk pametni, če ne veste iz 1. roke kako je.
jst sem zaposlena tam skoraj 1. leto in sem več kot zadovoljna. ‘suženjstvo’ se zdi mogoče tistim, ki ste lenuhi! v hoferju se DELA in ne lenari! kar je iz mojega vidika super, ker mi čas, ki ga preživim v službi zelo hitro mine! kar se tiče odnosov – ljudje smo si različni, nisem še slišala za službo, kjer bi blo vse super. tut tle ni, ampak daleč od tega, da bi nas na polno izkoriščali! pa nehajte klamfat o nekih rdečih trakcih in o špartanskem načinu dela, ker nič od tega ni res! lahko greš na stranišče kadarkoli in kolikokrat te pač prime, imaš tudi normalno čas za malico…
kar se tiče plače… za tako delo kot ga imamo v hoferju smo pošteno plačani. če primerjam svojo plačo in plačo recimo moje drage mati, ki je polno zaposlena v javni upravi, jo jaz s 24h faktorjem tedensko gladko prekašam!
Pozdravljeni, me zanima kako priti do dela v hoferju? Imam slabo leto izkušenj z delom v trgovskem centru, do sedaj sem poslala prošnje v vse trgovine pri nas, tudi v hofer pa mi niso odgovorili, mogoče obstaja kak drug e-mail ali kak drug način, da se pride vsaj do razgovora? Vnaprej hvala in lp vsem. Katy
Sem tud jaz bila zaposlena v Hofru in lahko rečem, da Slovenci če si želite dobr bejžte stran od te SS-ovske diktature. V upravi kot da bi gledal hitlerski štab, obvezno se govori v nemščini. Da ne rečem, da vsak dobi čip preko katerega te nadzorujejo že če greš na wc. Tudi ni izključeno da ko jim pošlješ prijavo preko svojega maila, da ti vdrejo v pc in vse prečekirajo. Vsaj jaz sem na začetku bila pošteno pretresena ko sem opazila nekaj sumljivih stvari, potem pa sem si rekla, da verjetno pretiravam, dokler mi ni kolega informatik rekel, da je to čisto možno. Človeka preden zaposlijo pošteno prečekirajo, res da ti dajo plačo a v zameno, da si njihov suženj, da si jim tiho, poslušaš žaljivke na račun Slovenije in da skandiraš z njimi “Deutchland uber alles”.
Da ne rečem, da so vse njihove redno zaposlene ob začetku odprtja trgovine v Sloveniji temeljito izšolali v AU, in ti se sedaj delajo norca, če v 5minutah takoj ne poštekaš 100 stvari naenkrat, Poslovodje pa so nihove podaljšane roke, ki kot psi izvrršujejo njihove ukaze in terorizirajo prodajalce, da delajo ko živina tam za blagajno. Če so že toliko profesionalni naj vsaj čestilke zaposlijo, ne pa da izkoriščajo prodajalce da opravljajo še to delo, kar s prodajo nima nobene zveze. Poleg tega pa mi gre njihov odnos glede kupca na živce, ki ti tam na blagajni dobesedno ne zmečejo stvari ki jih kupiš..je tudi že kaka pašteta na tla letela medtem ko je blagajničarka metala nakupljene stvari na tisto miniaturno poličko. Sem bila že po marsikaterih trgovinah v Angliji, Franciji, Španiji..in lahko rečem, da sem samo v teh njihovih štacunak videla, da delajo na tak način, v smislu “daj plačaj že enkrat, pa se čimprej poberi”
Ko berem to zgoraj me je sram da sem slovenec,Kaksen odnos do dela. Ni cudna da je slovenija na psu. Zakaj vas nemske firme po vase povedano tretirajo kot suznje je ker ce nekdo ne stoji za vami nic ne delate lenuhi leni. Saj vem slovenska mentaliteta je cimmanj delat in cimvec zasluzit.In cel dan viset v bifejih Vsi hocete cisto delo kar pomeni da delas kar ti pase, v glavnim nic.. Toda nemci vedo kaj in kako je treba delat, oni nimajo najboljso ekonomijo na svetu zastonj. Vi slovencelni sramota lenuhov se pojma nimate v primerjavi, to kar imenujete suzenjstvo je norma v nemciji. In ce delodajalec hoce da uporabljas telefon drugace se to naredi brez ugovora , razumes!. Vi mislite da lastniki nimajo pravice uvajat svoje ideje v svojem podjetju.Danes ni vec samouprave sindikata delavcev, ko si postal direktor firme samo ce si bil komunist Sicer ste le taki v manjsini vecina slovencev spostuje delo ni vazno kaj. Oni ne jamrajo so zadovoljni, imajo lepo zivljenje v lepi sloveniji. Je pa res da so povsod taki ki jim ni uspelo in samo jamrajo to si ti. Ti lenuh pa Bodi srecen da imas sluzbo saj si brez vseh kvalifikacij in zelen za usesih sranje nesposobno, se rit si ne znas obrisat.Gobce pa imate ojaaaa!.