Najdi forum

Pozdravljeni vsi.

Zanimam se za sezonska dela v avstriji. če ima kdorkoli kakršnekoli informacije in mi lahko pomaga, bom zelo vesela. Sem pripravljena odstopiti tudi zajeten kupček denarja od prve plače.

Hvala: pisite na; [email protected]

Pozdravljeni

mene tud zanima kakrsno koli delo v Astriji,Nemciji.Iskusnje mam v gradbenistvu,kot tesar,krovec,pa v gostinstvu.kar se tice nemscine obvladam samo osnovo.
prosim ce mi lahko kdo pomaga za kakrsno koli delo sem zelo,priden in deloven

Hvala,pisite na mail [email protected]

Pozdravljeni

tudi jaz iščem kakršno koli delo v Avstriji,trgatev,delo v raslinjakah,čiščenje ali karkoli
nekaj malega znam nemško.Doma sem v okolici Lenarta.
Prosim,če mi kdo pomaga moj email [email protected]

lp

Iščem službo v Avstriji v kaki proizvodnji ali kaj podobnega(Magna Steyr,….) , delal v proizvodnji LED svetil – sestava luči. Imam izpit za viličarja, izpit B,C in E kategorije. Nemščina- zadovoljivo.
Končano računalniško šolo-računalniški tehnik.

Lahko tudi kako delo od doma, pisanje tekstov, ….

Računalniško znanje raznoliko.

Prosim za čim več podatkov kje lahko iščem službo.

Pozdravljeni.

Ker teče tukaj tema o zavarovanju, tudi mene nekaj zanima. Kako je z zavarovanjem, če oseba dela v državi članice EU (redna zaposlitev), stalno prebivališče pa ima še vedno v Sloveniji? Obvezno zavarovanje seveda plačuje delodajalec v tujini, kako je pa z dodatnim zavarovanjem? Lahko oseba še vedno v Sloveniji koristi zdravstvene usluge?

Hvala in LP,
Nika

Tudi jaz Iščem delo v Avstriji, (proizvodnja,skladišče, sobarica,…) delo kjer ni potrebno dobro znanje nemškega jezika. Prosim, če bi mi lahko kdo pomagal naj mi pise na:klavdija,novak6@gmail,com

Pozdravljeni!

Sem univerzitetni diplomirani inženir arhitekture in zanima me, če kdo morda ve za kakšno potrebno po delovni sili v birojih v Avstriji. Lahko gre tudi le za prerisovanje načrtov ipd., tudi za občasno delo na daljavo.

Nemško se pogovorno sicer sporazumem a sem prepričan, da bi z aktivno uporabo zaostanek hitro nadoknadil. Angleščino uporabljam tekoče ustno in pisno.

Predvsem me zanima okolica Beljaka, Celovca, …

Hvala za vsako pomoč pa LP vsem!

[email protected]

Pozdravljeni,

Zanima me delo v Avstriji. Najbolj me zanima področje administracije in trgovine, kjer imam tudi največ izkušenj, sicer pa sem pripravljen poprijeti za kakršnokoli delo (proizvodnja, in podobna dela, čiščenje). Imam vozniški izpit B kategorije in lasten prevoz, pripravljen pa sem se tudi preseliti v Avstrijo. Nemščino znam odlično, saj sem lansko opravil tečaj nemškega jezika 2. stopnja. Ponudbe na [email protected]

Dušan

Zdravo
Iščem delo v avstriji imam izkušnje kot tehnik v avstrijskem podjetju kjer sem opravljal delo na cnc,rezanje ključev,pisarniško delo, sestavljanje elektronskih delov, skladiščenje, svetovanje slovenskim in avstrijskim strankam in delo po terenu,nemško govorim pogovorno.
Iščem karkoli z delom lahko začnem z novembrom. Vsaka informacija dobrodošla lp
kontakt [email protected]

Nika, pozdravljeni,

Glede vašega vprašanja, kako je z zdravstvenimi storitvami, če je oseba zaposlena v drugi državi članici EU: pri zaposlitvi v tujini glede zdravstvenega zavarovanja veljajo pravila države, v kateri prebivate. Več v zvezi z zdravstvenim zavarovanjem med delom v tujini lahko najdete na http://europa.eu/youreurope/citizens/health/when-living-abroad/health-insurance-cover/index_sl.htm ali preverite pri Nacionalni kontaktni točki za čezmejno zdravstvo: http://www.nkt-z.si/wps/portal/nktz/home.

Lep pozdrav!

Pozdravljena,

brez znanja Nemščine je težko opravljati kakršno koli delo. Še posebej delo v logistiki (skladišča, administracija. …, kjer je veliko usklajevanj in komunikacije). Sicer, lahko najdeš delo, bo pa na začetku precej stresno … Drugi problem predstavljajo dialekti (odvisno od dežele). Brez znanja Nemščine je veliko lažje dobiti in opravljati dela (razvojnik, programer …).

Lahko pa povem še, da lahko pozabiš o sanjskih zaslužkih (sicer je več, ne pa toliko, kakor eni radi nakladajo po forumih … žal). Govorim seveda o osnovni plači, brez nadur (večina omenja plačo z nadurami vred, kar seveda ni napačno, ni pa to osnovna plača). Pa še to, v Avstriji in Nemčiji se vedno pogovarjajo o Brutto zneskih.

Prednost je seveda visoka 13. in 14. plača (nekaj več, kot redna osnovna plača).

Lp,

hvala, take rabmo, direktne in konkretne ljudi.

Pozdravljeni

Ali mi lahko prosim kdo pomaga ali veste kje v avstriji blizu kalsdorfa se pakirajo, likajo itd oblacila za Vögele. Prosim ce ma kdo kaksne informacije, kontakt, katero podjetje posreduje delavca,..? Hvala in lp

Pozdravljeni. Zanima me kakrsno kol delo v avstriji. ( skladicse, sobarice, ciscenje kar koli ) prosim ce mi lahko gdo sporoci na koga se obrnem. Hvala 😉
[email protected]

Pozdravljeni

1.
Takoj zaposlimo: SERVISER CNC STROJEV! Priporocljive vecletne izkusnje na tem delovnem mestu, znanje NEMSKEGA jezika. Delo se opravlja v Avstriji.

2.
V prihodnje bomo potrebovali delavca v tehnicni delavnici v Avstriji in delavca na tezki gradbeni mehanizaciji (okolica Villacha).

Za delavnico: STROJNI TEHNIK (prakticen in izkusen), ki ima opravljen(e) test(e) varjenja, zna pogovorno govoriti NEMSKO in ima lasten prevoz.

Za bager potrebujete izpit,izkusnje, lasten prevoz na delo ter znanje NEMSKEGA jezika.

Samo kandidati z gorenjske!

Resni za vec informacij kontaktirajte: [email protected]

Pozdravljeni

Ali mi lahko prosim kdo pomaga ali veste kje v avstriji blizu kalsdorfa se pakirajo, likajo itd oblacila za Vögele. Prosim ce ma kdo kaksne informacije, kontakt, katero podjetje posreduje delavca,..? Hvala in lp

Zdravo,

zanima me kakršno koli delo v Avstriji ( Graz z okolico). Proizvodnja, skladišče, razvozi s kombijem, pakiranje… Imam tudi izpit za viličarja. Nemški jezik slabše obvladam. Za informacije se vam že vnaprej zahvaljujem.

Lep pozdrav!

pozdravljeni, iscem delavce za Avstrijo.
nasa prosta delovna mesta si lahko ogledate na nasi spletni strani:
http://www.trummer.eu
ali poklicete na Telefon 040416111
ali se oglasite v nasi pisarni v Mariboru, na Loski ul.13 (Kolosej)

Isem delo medicinske sestre, bolnicarja v avstriji, nemciji, svici. imam narejen tecaj a2 nemskega jezika. In bi rada ob delu pridobila b2. Ce je kdo ki koga pozna, ve za kako delo, naj me kontaktira na [email protected]

Lp, pa pomagajte mi prosim, da si ustvarim boljso prihodnost

New Report

Close