Delo v Avstriji
Pozdravljeni,
sicer sem v zdravstvu, vendar ker ne znam najbolje nemško (cca A1do A2 stopnja), sem pripravljena opravljati tudi proizvodna dela za začetek, da se naučim jezika. Lahko pa tudi zdravstvo, nega, če odlično znanje nemščine ni pogoj.
Prosim za informacije in pomoč.
Hvala vsem.
Obljubim polovico prve plače!!
Hvala, pisite na: [email protected]
Spoštovani, hvaležen bi vam bil, če bi mi sporočili, če morda veste za kakšno delo v Grazu ali okolici.
Star sem 30 let ostal sem brez dela, po poklicu sem mizar. Delal bi karkoli saj imam družino za preživljat.
S spoštovanjem in lep pozdrav Dominik Košir
Pozdravljeni
Tudi sama se zanimam za delo v Avstriji (Graz).
Končano ima upravno administrativno šolo, odlično obvladam 10-prstno slepo tipkanje (prepisi, diktafon). Iščem kakršno koli delo (od proizvodnje, logistike, administracije). Nemščine sicer ne obvladam najbolje, vendar sem se pravkar prijavila v obnovitveni tečaj, tako da nekaj od tega bo sigurno dobro. Rada bi delala z in med ljudmi. Prosim za kakršni koli kontakt in pomoč pri iskanju boljšega jutri.
Zdravo.sem drzavljan Hrvatske,poročen v Slo in imam zacasno bivanje v Slo.
Kakšne su moznosti da dobim delo v Avstriji.
Drugač sem mizar,delal sem 10 let kot monter allu in pvc vrat,oken in allu fasad.
Tudi v Avstriji sem delal to delo, samo prek Slo firme.
Ce kdo ve kaksno priloznost lahko mi sporoci na [email protected]
Iščem delo v Avstrij,Nemčiji in Švici….(največ izkušenj imam v proizvodnji)….
Ponudniku plačam po dogovoru,več informacij na email : [email protected]
Pozdrav vsem, ki iščete delo preko meje.
Rad vas bi samo opozoril na enega avstrijskega delodajalca kar čes mejo.Vinoteka in revstevracija Holler
Zelo radi vzamejo slovence saj jih po domačem lahko okoli prinašajo in so po njihovem tiho samo, da nekaj zaslužijo.
Še enkrat vas opozorim, pri tej vinoteki, niste ljudje ampak samo delovno sredstvo katere je potrebno do konca izkoristiti.
Delate kot živina a na koncu vam bodo vedno vzeli še nekaj ur vstran, ki jih ne bodo plačali prijavili vas tako ali tako ne bodo, če prav na začetku marsikaj obljubljajo.Teror je na dnevnem redu in, če že ne boste fizično uničeni verjamite boste pa psihično.
Upam, da imaste drugi z delodajalci v avstriji boljše izkušnje ,kot jih imam sam.
Pozdrav,
ali bi morda kdo vedel, na koga se naj obrnem za kakšna sezonska dela v Avstriji (obiranje grozdja) in da ni potrebno tekoče govorit nemško.
Sicer bi pa prosila, če potrebuje kdo sodelavko za čiščenje ali za proizvodna dela ali za delo v skladišču čez mejo, do Graza, naj mi lepo prosim javi…ali pa tudi, če kdo pozna koga, ki išče delavko za takšna dela, z osnovnim znanjem nemščine, redno ali za določen čas. Osebi, ki mi je pripravljena pomagati, v zahvalo z veseljem ponudim polovico prve plače.
Prosim pišite pod zasebna sporočila.
Pozdravljeni
Vidim da je tema že malo zastarela ampak sem se vseeno odločila da povprašam mogoče se pa bo kdo javil.
Pred mesecem dni sem pričela z iskanjem zaposlitve v Avstriji. Sicer imam narejeno turistično šolo in vsi pravijo, da v tem poklicu ni problem najti zaposlitev. Pri meni je nastal problem. Ne glede na to da znam nemško, tudi prošnje pošiljam v nemščini mi odgovarjajo samo negativno. Pričela sem tudi klicati po telefonu kar pravtako ni obrodilo sadov. Zaposlitev iščem preko eures portala preko njihovega zavoda za zaposlovanje in še nekaj drugih portalov. Iščem v okolici Beljaka-Villach,Nassfeld…
Znašla sem se v takšni situaciji da ne vem več kam naj se obrnem. Upam da bo kdo prebral in mi lahko vsaj malo svetoval.
LP
Oj,
Zanima me kako ste prišli do zaposlitve v Avstriji… preko agencije, preko vez, ste šli sami na firmo?
Sam pišem veliko na agencije pa do zdaj razen 3 razgovorov brez uspeha.
Ali bi bilo bolje če še na firmo in tam povprašal?
Odgovorite mi na [email protected] ali pa tukaj gor.
Lp
Zdravo.
Iščem delo v Avstriji, Štajerska, od Šentilja do Graza. Tekoče govorim nemški, angleški in srbohrvaški jezik. Po poklicu sem poslovni sekretar. Odlično obvladam 10-prstno slepo tipkanje. Iščem kakršno koli delo (od proizvodnje, logistike, administracije, pomoč na domu). Prosim za kontakt in pomoč pri iskanju, informacije. Hvala in lp.