Najdi forum

Iščem delo v obiranju sadja v Avstriji. Če mi lahko kdo pomaga do službe sem dosegljiv na naslov Žepovci 30,9253 Apače Ime in priimek sta Drago Vaupotič.

Pozdravljeni
Iščem delo v Avstriji, pa me zanima če slučajno kdo ve za kakšno firmo, ki rabijo delavce za kakšno montažo na liniji za tekočim trakom, ali kakšnem skladišču, ali kaj podobnega…itd
Do sedaj sem opravljal različna dela, (montaža izolacije v kombijih, poliranje avtomobilov, montaža CNC strojev, montaža raznih železnih konstrukcij po terenu, večinoma Avstrija, Nemčija, nazadnje sem delal v Avstriji pri firmi Magma Stayer, dokler nismo bili višek delovne sile. Nemščino obvladam pasivno ,tako da pogovor ni problem.
Tako, če kdo ve za kašno delovno mesto ali firmo naj mi prosim sporoči na eimal., [email protected] .

Hvala že v naprej!

Pozdravljeni

Tudi sama si ze iscem dlje casa delo,toda v Sloveniji je to res tezko ker na prosnje sploh ni odgovorov.
Koncano imam poklicno solo in bi delala kar koli:v proizvodnji,cistila,trgovina….. Nemscino pa obvladam le osnovno. Ce ima kdo kaksne resne informacije o del mi prosim naj to sporoci na mail:[email protected] hvala.lp

Če ve kdo za prosta delovna mesta v obiranju sadja ali zalenjave naj mi odgovori na naslov Drago Vaupotič,Žepovci 30,9253 Apače ali po telefonu na 051-845-996.Seveda za delo v Avstriji.

Pozdravljeni!

Tudi mene zanima kakršnokoli delo v Avstriji, sezonsko ali redno.

Prosim vas za pomoč, le kdo ve za kakšno delo, javi prosim.

[email protected]

Iščem delo v Avstriji in sicer samo med vikendi.Če kdorkoli ve za kakšen posel naj pokliče 040 716 098,vam bom zelo hvaležna.

hyhy zanima me delo v avstiji sem ekt in v slo ne dobim službe [email protected]

No tudi jaz iščem delo v proizvodnji–okolica graza oz. čim bliže Mariboru.
Star sem 32 let z zelo dobrimi delovnimi navadami. Znanje nemščine je: reden gut, schreiben konnte besser werden.
Če kdo kaj zve naj mi prosim javi na [email protected]

Kar se pa tiče vaših komentarjev bi pa rekel, da je enostavno odvisno od tega kako naletiš.
Eni so psi, drugi so molzne krave in obstajajo tudi še tisti normalni delodajalci s katerimi se da ustvarit normalno delovno razmerje za normalen denar (po avstrijsko ).
Pa veliko sreče vsem iskalcem.

Iščem delo kot samostojni keramicar ali monter kuhinj če g do kaj ve naj mi javi na 051 261196 ali 031 261196 Lp

Ce vam kdo lahko pomaga je on: https://www.facebook.com/sebastjan.markelj
varilci, gradbeniki, monterji, soferi (tovornjaki), mizarji itd.

Najlepša hvala za realne informacije. Veliko sreča!

Lepo pozdravljeni

Moje ime je Marko in tudi jaz iščem delo v Avstriji za voznika tovornjaka
Imam opravljene vse izpite B,C,E in opravljeno kodo 95,imam tudi opravljen
izpit za viličarja.
Izpite imam že od 1996,tako,da imam izkušnje in želim si priti v dobro pod-
jetje,ki ima vizijo za prihodnost!
Ker imam vikende delavno zasedene,mi dopušča delat samo od pon.do
petka,ki bi jih opravljal zelo natančno in vestno!
Nemško znam malo več kot osnovno,ampak ni doben problem jezik še nad
graditi ali se še bolj naučiti.
To je zaenkrat vse,in če me kdo opazi naj mi odpiše ali pokliče na tel.040-621-544

Spoštovani vsi!

Predvsem Dare ki delaš v skladišču lidla.
Imam zelo veliko izkušenj z delom v skladiščih ter izpit za viličarja.
A mi lahko slučajno pomagaš dobit delo?
Sem priden in delaven.
Nemško znam osnovno pogovorno, sem pa zelo hitro učljiv in se lahko naučim v tednu-dveh bivanja tam.
Vesel bi bil tudi katerekoli druge službe, tudi sezonske.

Matej
041 994 848
Mail: [email protected]

Iščem delo v Avstriji (Koroška).

Delo v skladišču, proizvodnji, zunanja dela, imam izpit za viličarja. Pasivno znanje nemščine.

Hvala
Janko
Mail: [email protected]

Na območju Kranja nudim pomoč pri učenju nemščine. Snov je lahko povsem prilagojena potrebam posameznika (v kolikor potrebujete osnove jezika za selitev v Nemčijo/Avstrijo).

Pripravim tudi prijavo za delo v nemškem jeziku in življenjepis.

Kontakt na: [email protected]

lp

Spoštovani,
kot uveljavljeno podjetje s petimi domovi upokojencev v Avstriji in 24 urno nego na domu, iščemo resne, pridne negovalke za 24 urno delo na domu (14 dni pri eni osebi in 14 dni prosto). Plača se plača po pogodbi, urejeno imate zdravstveno zavarovanje, poškodbeno zavarovanje hkrati pa se vam vplačuje tudi za pokojnino. Kot zaposlenemu v Avstriji vam pomagamo tudi pri urejanju otroških dodatkov v Avstriji. Kmalu bomo imeli v Mariboru v Hotelu Bajt predstavitev 24 urne nege na domu. Zraven Avstrijskih šefov sodelujeta tudi dve Slo- Diplomirani sestri, ki vodita njihove domove in vama bosta odgovorili na vsa vprašanja. Če smo vam vzbudili zanimanje vas bomo veseli, če nam pišete na e-mail : [email protected]. Odgovorimo vsakemu in mu posredujemo tel. št , kjer lahko izveste več.

Lep pozdrav 24h nega na domu

Podjetje VS doo sodeluje z nekaj zelo uspešnimi Belgiskimi in nemškimi podjetji.

Iščemo nove 4 sodelavce (m) za ugradnjo parketov

OPIS DELOVNEGA MESTA
Naloge in odgovornosti:
polaganje parketa
laminata

PRIČAKUJEMO

Zahtevana izobrazba: III., IV., V.
delovne izkušnje (min 5 let),
natančnost,
odgovornost

PONUJAMO
Zaposlitev
pošteno plačilo za delo opravljeno kvalitetno ,normirano delo
urejeno zdravstveno zavarovanje, ter prijava v delovno razmerje,
organizirano prenočišče.in prvoz na delo
Mesecno placilo po dogovoru 1.700,00 € – 1.900,00 €
Delo se opravlja v Belgiji .

Prijave sprejemamo do 30.05.2014

Pričetek z delom je možen takoj

Vs d.o.o.,
Ljubljanska cesta 5 A   , 6230 Postojna , Slovenija

E-mail : [email protected]

9.00-13.00 Pon-Petek
Tel.: 00386 (0) 57 34 13 06 

MI LAHKO KDO POVE KJE V AVSTRIJI SE DA DOBITI DELO ZA VARNOSTNIKA ALI TELESNEGA STRAŽARJA IMAM 20 LET IZKUŠEN V TEM POSLU OBVLADAM PISNO IN USTNO NEMŠKI JEZIK VZAMEM TUDI KAKŠNO DRUGO DELO .ČE LAHKO KDO POMAGA MU BOM HVALEŽEN 070 612 985.

Lep Pozdrav!
Iščem delo v Avstriji, vendar ne govorim nemško.
Izkušnje imam z delom kot:
-Delavec v proizvodnji
-Skladiščnik, viličarist

P.s.: Najbolj me zanima delo blizu Slovenske meje, da bi se lahko vozil na delo.
Sem deloven, pošten, … itd.

Če bi mi morda lahko kdo pomagav: [email protected]

New Report

Close