Delo v Avstriji
Pozdravljeni.
Sem univerzitetni diplomiran inženir računalništva in iščem delo v zvezi s programiranjem.
Zanima me, če mogoče kdo ve za kakšno delo v Avstriji ali Nemčiji?
Kontakt: [email protected]
Lp, Tomaž.
IŠČEM DELO V AVSTRIJI Z DNEVNO MIGRACIJO.
DELAL BI KAR KOLI, PO POKLICU SEM ELEKTRIKAR MOTORNIH VOZIL
DELAL SEM PA ŽE V POKLICIH. kot suho montaža knauf, elektrikar, voznik C katrgorije,fasade pleskarstvo, obvadam viličarja, delo na kmetiji popravila kot hišnik, KAR KOLI SAJ SEM OSTAL PRED KRATKIM BREZ SLUŽBE… prilagam meil kontakt kontaktirajte LEP POZDRAV SEM MET PTUJEM IN OROŽEM DOMA
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Pozdravljeni!
Zanimam se za delo v Avstriji, predvsem gradbena dela in proizvodnja. Če ima kdo kakšen kontakt ali ve za kakšno firmo bi prosil da mi javi. Po možnosti z vsakodnevnim vračanjem domov ni pa nujno.
Kontakt: [email protected]
Lp
ZANIMAM SE ZA DELO V AVSTRUJI,KAR KOLI V ZVEZI Z PROIZVODNJO,LAHKO TUDI KAR KOLI DRUGEGA ,IMAM IZPIT IZ METALURGIJE,VILIČAR LICENCO,IZPIT ZA GRANIK SEM IZ KOROŠKE IN BI BIL VESEL CE KDORKOLI VE ZA KAKŠNO DELO DO CELOVCA ALI WOLFSBERGA HVALA
[email protected] nemško zastopim govorim slabo
Pozdravljeni!
Iščem delo v gradbeništvu, gozdarstvu ali proizvodnji v vsem imam izkušnje, mlad tako da v dobri kondiciji(aktivno treniranje nogometa 12 let), B kategorija in prevoz ni problema. Za vse informacije mmi prosim pišite na [email protected]
Pozdravljeni,
Sem Maja in tudi mene zanima delo v Avstriji. Po poklicu sem poslovni sekretar. Izkušnje pa imam na področju prodaje in recepcije. Prosim za info na: [email protected] Hvala
Za vse ki iscejo delo v avstriji kot s.p. ali fizicna oseba. Nobenega placila ali nategovanja, brezplacna prijava. http://www.eurojob.si
Zamina me delo v Avstriji,v bližini meje,kjer ni pogoj nemški jezik.obvladam pa angleško pogovorno.prosim za info: [email protected][/i]
pozdravljeni
iscem delo v austriji v proizvodnji kot kljucavnicar,voznik vilicarja ali voznik kamiona z dokgoletnimi izkusnjami obvladam pogovorno nemscino,a ima kdo kaksno informacijo
hvala [email protected]
lp. jst tudi iščem kakšno delo v avstriji (beljak, celovec), v proizvodnji, sobarica, pomivalec posode oz.tam kjer znanje nemščine ni potrebno.
hvala
[email protected]
Tudi sama iscem sluzbo v avstriji.Poznam osnovno znanje nemskega jezika delala bi pa cistilnem servisu ali v proizvodnji.Najprej da izpopolnim jezik.Sem iz okolice rogaske slatine, voznja mi ni problem.Ce ima kdo ze kaj izkusenj, mi naj prosim javi na mail [email protected]…lp maja
pernekde
Re: Delo v Avstriji
08.11.13 19:35
Sam delam ze vec kot dobro leto dni v avstriji in sploh ni niti malo podobno tmeu kar je napisal GraveLord …. Delam v skladiscu od lidla pred grazom (werndorf v cargu centru graz) … Da sem prisel do tega dela sem se prijavil na avstriski agenciji ki isce delavce. Pogoj ni niti priblizno znanje nemscine v nulo ampak osnovno sporazumevanje kaj drugega ne pricakujejo, seveda ce gres delat kot kaksen pomocnik al pa kaj podobnega, ce zelis ze kaj zahtevnejsega pa absolutno moras obvladat pismenost in jezik v nulo pac razlikuje se od delovnega mesta. Kot navadni delavec dobis bruto placo 8.53€ na uro saj to je najnizja urna postavka ki ti jo delodajalec lahko postavi.. Mesecno dobis od 1050 do 1200€ neto. Zdaj ce se sam vozis in imas do sluzbe kaksnih 50km se res ne izplaca najbolj ce pa se vas vec vozi pa ni problema. V nasi firmi je vec kot polovico slovencev in s prevozi sploh ni problema. Preko agencije sem bil zaposlen do konca avgusta torej tocno eno leto na kar so me pri tej firmi vzeli za stalno. Za agencijo ne morem nic kaj povprek rect saj sem vedno dobil vse izplacano prav tako 13 in 14 placo.
Glede prevoda izpita za vilicarja ga lahko tudi naredis pri nas in prav tako velja v au.
Spodaj sta dva linka od dveh agencij kateri poznam osebno in vem da stima vse tako kot treba.
http://www.jobcreativ.com/
http://www.nuova.at
Lp ————————————————————————————————————————————— Lepo Prosim da se mi javis na mail
Pernekde
Iščem delo v Avstriji kot delo v proizvodnji,skladišču, sobarica, kjer ni potrebno dobro znanje nemškega jezika želim se pa ga dobro izpopolnit. Prosim, če bi mi lahko pomagali do zaposlitve,prijaznii osebi
podarim v zahvalo del plače, ki jo prejmem.
[email protected]
Tudi jaz Iščem delo v Avstriji, (proizvodnja,skladišče, sobarica,…) delo kjer ni potrebno dobro znanje nemškega jezika. Prosim, če bi mi lahko kdo pomagal naj mi pise na: [email protected]