Najdi forum

lep pozdrav zanima me delo v Avstriji imam izobrazbo tehnik optik, imam tudi veliko izkušenj iz gostinstva, nemško obvladam za enkrat čist malo sem pa hitro učljiv, komunikativen, rad imam stik z ljudmi ter se rad učim novih stvari. hvala

Lep pozdrav vsem,mene tud zanima delo v Avstriji sem po poklicu kuhar deset letne iskušnje imam,ovira je edino ker slabo govorim nemško.Rad bi delal zimsko sezono tri mesece v okolici vilaha ali klagenfurta,če ima kdo kakšno informacijo ali namig zelo bi bil hvaležen.Moj e-mail [email protected]. lp

Lepo pozdravljeni!
Imam 19 let in rad bi zapustil slovenijo, iščem delo v Avstriji. Iščem fizično delo, delo v skladišču ali proizvodnji; smetar, varnostnik, delo na gradbišču, praktično karkoli. Sem delaven, imam dobro kondicijo in razumem osnovno nemško, govorim ne najbolje, vendar se bo to kmalu popravilo. Kontak [email protected]

Živjo
Tudi jaz bi rad delal v Avstriji.Imam večletne izkušnje s področja elektro smeri(napeljevanje elektrike,video nadzori,alarmni sistemi,imam IV stopnjo elektro smeri).
Sem delaven,razumem osnovno nemško,pri pogovoru pa sem slab,dobro pa razumem angleško.
Pripravljen sem prijeti za kakršno koli delo,ter se sproti učiti nemški jezik.
Prosil bi za pomoč pri iskanju dela,vidim da imate kar dosti vas že bogate izkušnje,zelo bi bil hvaležen.
Moj mail je:[email protected],lp.

Mene pa zanima kaksne so moznosti za celo druzino ce bi se radi preselili v avstrijo. Kako je s solo stanovanjem,…to je velik korak pa bi bila vesela ce ima kdo take izkusnje. Oba sva gostinca otroka pa sta stara 12 in 10 let. Hvala

Pomurci, Pomurke!

Vzemite si prosim slabih 5 minut in izpolnite moj anketni vprašalnik o delu v avstrijski Štajerski! Vprašanja so kratka, vsa z izbirnimi odgovori. Se pa anketa nanaša le na Pomurce!

http://www.mojaanketa.si/anketa/279494608/

Hvala!!

Lidija

Zdravo Oguljufan,

tudi jaz sem nasedla temu gospodu di Grazia. Dobila sva se v hotelu Birokrat na Dunajski, kot mnogi drugi na tem forumu. Gospod se mi je predstavil kot Nikola di Grazia, vendar pri meni ni šlo za starejšega gospoda z brado, ampak za mladega fanta, s črnimi kratkimi lasmi, brez brade in precej nizke rasti. Očitno ima več podob ;D Skratka zame si niti ni vzel pol ure, ampak je očitno imel kar dve ali celo več strank naenkrat. Jaz sem bila zunaj, vsaj eden pa je bil še notri… Na hitro mi je spulil denar, od takrat zanj nisem več slišala. Prejela sem nakaj oglasov, ki pa niti slučajno ne ustrezajo mojemu profilu, pa tudi ponujene plače so še nižje kot pri nas (maksimum kar sem dobila je 1500 eur bruto).

Dobra šola za naprej, če ne drugega, se pa strinjam, da bi bilo to firmo potrebno malo vzeti pod drobnogled;D

Srečno
Polona

Dan mene zanima tudi delo v Avstriji, znam dobro nemško vendar bi rad našel delo brez teh uradnih posrednikov, ki pospravijo denar v žep, preko našega dela. Za tiste, ki pa imaste skrbi glede znanja jezika bi vam pa priporočil da tvegate 200 eur za tečaj da si pridobite b2 potrdilo za nemški jezik, za več inf mi lahko pišete na moj mail [email protected] lep dan

Pozdravljeni! Tudi mene zanima delo v Avstriji, Celovec in okolica. Pasivno govorim nemški jezik, ki si ga izpopolnjujem z obiskovanjem tečaja nemškega jezika na Avstrijskem inštitutu v Ljubljani. Rada bi delala z otroki v dvojezičnem vrtcu kot varuška.Po poklicu sem vzgojiteljica. Hvala za kakršnokoli informacijo. Lep pozdrav. Moj kontakt:
[email protected]

Pozdravljena Polona

Nemogoče, da bi Vam kdorkoli od sodelavcev Nicole Di Grazia spulil denar kot navajate, ne da bi dobili račun, potrdilo in pogodbo. Pogodba se verjetno tudi prebere preden karkoli podpišete in plačate. Mnogo ljudi razume potek dela in žal ne more biti nič zastonj, kajti vsako iskanje zahteva določene stroške. Nicola se Vam bo zagotovo javil, če ga boste poklicala na 051 272 100, zato je nesmiselno trditi, da se Vam nihče ne javi. Nicola ima več sodelavcev, zato prihaja očitno do precejšnjih zamenjav. Če nekdo reče, da dela za Nicolo Di Grazia, še ne pomeni, da mu je tako njemu (sodelavcu) ime. Seznanjena pa sem bila, da je prav Nicola Di Grazia v tem mesecu postal manager uspešnega podjetja v Sloveniji za avstrijski trg in je dal hkrati priložnost zaslužiti marsikateremu Slovencu pri vzpostavljanju sistema in celo na novo zaposluje ljudi. Za več posredovanja informacij nisem zadolžena, zato predlagam, da kontaktirate g.Nicolo kar direktno na mail [email protected]

Katja

Katja hvala vam lepa za ta podatek bom zagotovo kontaktiral Nicolo. Vidim,da ste res velika ekipa jaz sem imel opravka z gospodično Vanjo v Mariboru zelo zadovoljen, korekten odnos imam tudi z gospo Matejo na mailu, gospoda Nicolo pa nisem uspel spoznati. Do sedaj sem dobil tri ponudbe in na vse tri so me povabili na razgovor,sicer pa znam dobro nemško in je mogoče tudi to prednost. Res vam hvala lepa,če bom pa sam kaj pametnega zasledil pa bom posredoval gospe Mateji,saj ažurno tudi odgovarja.

Dare

Tudi mene zanima delo v Avstriji enostavna dela čisčenje,pomoč v kuhinji,sobarica,proizvodnja dela.Za dela ki ne rabiš znanja nemškega jezika MB – Graz.Za informacije bi prosila da mi pišete na [email protected]

Pozdravljeni!
Tudi jaz iščem razna dela v avstriji. Nemški jezik obvladam pasivno, angleško pasivno. Po izobrazni sem EKT in bi delala delo v proizvodnji, čiščenje, pomoč v kuhinji,.
Za informacije mi prosim pišite na
[email protected]

Če mi kdo lahko pomaga,iščem delo v Avstriji.Nemščino govorim dobro.Po izobrazbi sem kmet.teh.smer sadjarstvo -vinogradništvo imam več kot 20 let del. izkušenj.Imam tudi izpit za viličarja , tako da lahko grem delat tudi v proizvodnjo ali skladišče [email protected]

Tudi jaz iščem delo v Avstriji in sicer v Grazu ali kje v okolici.
Angleški jezik govorim aktivno, nemški pasivno (bolj osnove). Po izobrazbi sem ekonomistka (6. stopnja), glede na moje (ne)znanje nemškega jezika, bi se najraje zaposlila kot proizvodna delavka. Če ima kdorkoli kakršne koli informacije bi prosila na: [email protected]

Lp

Sam delam ze vec kot dobro leto dni v avstriji in sploh ni niti malo podobno tmeu kar je napisal GraveLord …. Delam v skladiscu od lidla pred grazom (werndorf v cargu centru graz) … Da sem prisel do tega dela sem se prijavil na avstriski agenciji ki isce delavce. Pogoj ni niti priblizno znanje nemscine v nulo ampak osnovno sporazumevanje kaj drugega ne pricakujejo, seveda ce gres delat kot kaksen pomocnik al pa kaj podobnega, ce zelis ze kaj zahtevnejsega pa absolutno moras obvladat pismenost in jezik v nulo pac razlikuje se od delovnega mesta. Kot navadni delavec dobis bruto placo 8.53€ na uro saj to je najnizja urna postavka ki ti jo delodajalec lahko postavi.. Mesecno dobis od 1050 do 1200€ neto. Zdaj ce se sam vozis in imas do sluzbe kaksnih 50km se res ne izplaca najbolj ce pa se vas vec vozi pa ni problema. V nasi firmi je vec kot polovico slovencev in s prevozi sploh ni problema. Preko agencije sem bil zaposlen do konca avgusta torej tocno eno leto na kar so me pri tej firmi vzeli za stalno. Za agencijo ne morem nic kaj povprek rect saj sem vedno dobil vse izplacano prav tako 13 in 14 placo.

Glede prevoda izpita za vilicarja ga lahko tudi naredis pri nas in prav tako velja v au.

Spodaj sta dva linka od dveh agencij kateri poznam osebno in vem da stima vse tako kot treba.

http://www.jobcreativ.com/
http://www.nuova.at

Lp

Pozdravljen!
Glede diplome v Avstriji mislim da ni problema ker moja kolegica je
po poklicu medicinska sestra. Na razgovoru nihče ni omenil neveljavne
diplome v Sloveniji. Živimo blizu bolnice v Celovcu in lahko imate naslov
pri nam.

Lep pozdrav Anita.

Pozdravljeni. lahko me pokličete in vam bom povedala več o selitvi v A.Tudi sama sem se preselila z družino. lp,anita 041 291 793

Zaposlitev v Švici.
Švicarska zaposlitvena agencija z dolgoletnimi izkušnjami išče ljudi za naslednja dela:
-varilec aluminija (nujno)
-CNC operater (nujno)
-industrijski ličar (nujno)
-tesar
-monter stavbnega pohištva
-monter mavčnih plošč
-CAD načrtovalec električnih inštalacij
-krovec
-keramičar
-vodovodni inštalater
Predpogoj seveda osnovno znanje nemškega jezika (opcija italijanski ali francoski jezik).

Vse informacije na [email protected]

živjo….nujno bi potrebovau 4 samostojne zidarje-res zidarje za delo v avstriji….delo bi se začelo že v ponedeljek zato prosim če je gdo zaint..naj mi javi na tel.070-810-700-zlatko

New Report

Close