Delo v Avstriji
Tudi jaz iščem delo v Avstriji. [email protected]
Iščem delo v Avstriji (Klagenfurt, Villach, ali okolica). Rada bi delala v večernjih urah kot čistilka v hotelu in bi tudi čistila po privat hišah. Govorim angleški, hrvaški, slovenski in mađarski jezik, nemškega se bom pa začela učiti. Če kdo potrebuje vestno delovko naj me kontaktira na mail: [email protected]
Iščem delo , ze en teden sem v bernu in iscem sluzbe , drugac sem gostinc, sem v gostinsto 18 let. če kdo ve za kakeršnokoli delo v svici naj mi prosim sporoči,jezika obvladam .italjascina mi gre bolj , potem nemscina in , angescina .
ce mi lahko kdo pomaga naj mi pise na moj mail ….. amra.baki@ hotmail.com. Hvala..
Iščem delo , ze en teden sem v bernu in iscem sluzbe , drugac sem gostinc, sem v gostinsto 18 let. če kdo ve za kakeršnokoli delo v svici naj mi prosim sporoči,jezika obvladam .italjascina mi gre bolj , potem nemscina in , angescina .
ce mi lahko kdo pomaga naj mi pise na moj mail. [email protected]
Iščem delo , ze en teden sem v bernu in iscem sluzbe , drugac sem gostinc, sem v gostinsto 18 let. če kdo ve za kakeršnokoli delo v svici naj mi prosim sporoči,jezika obvladam .italjascina mi gre bolj , potem nemscina in , angescina.ce mi lahko kdo pomaga naj mi pise na moj mai. [email protected]
Iščem kakršnokoli sezonsko delo v sosednji Avstriji, saj imam že izkušnje s sezonskim delom ker sem ga že lani opravljal (obiranje hrena – voznik traktorja, obiranje jabolk in grozdja ter bezga). Če kdo misli ali ve kje rabijo delavce mi prosim sporočite na mail [email protected].
Lp
lep pozdrav iscem delo v austriji -direktno zaposlitev ,kot voznik c.e.d kategorije,z izkusnjami ali kot kljucavnicar,delo v firmi obvladam pogovorno nemscino,za pomoc sledi nagrada po dogovoru pisite na email, [email protected]. hvala
38-letna iščem zaposlitev čistilke poslovnih prostorov,stanovanj, likanje pospravljanje. Lahko tudi polovični delovni čas. Na tem področju imam veliko izkušenj. Imam prevoz.
Samo resne ponudbe.Lahko tudi v Avstriji
Sem iz Maribora,
email: [email protected]
Iščem delo na področju Koroške, ima veljavno licenco za varnostnika,
lahko tudi delo v proizvodnji, prevozi z B kat..
Sem z Gorenjskega
email: [email protected]
Pozdravljeni!
Iščem sezonsko delo za kak teden ali ob vikendih ( obiranje sadja….itd) v Avstriji v okolici Bad Radkersburga oz. ob meji s SLO. Sem zaposlena, vendar nujno rabimo dodatno finančno injekcijo. Odlično obvladam nemški jezik. Za vsako informacijo bom zelo vesela.
[email protected]
Živjo…
Zanima me delo sobarice oziroma čistilke za privat domove okolica Celovca, ali pa hotele , apartmaje pri kakšnem čistilnem servisu. Stara sem 33 let in imam lasten prevoz. [email protected]
Tudi mene zanima delo v Avstriji, žal pa nemškega jezika ne obvladam, prihajam pa iz Ormoža…
[email protected]
LP
Pozdravljeni!
S fantom iščeva zaposlitev v Avstriji, ker se nameravava tam preseliti. Z nemškim jezikom sva na začetku, znava pa še angleščino in fant italijanščino. Zame bi najverjetneje prišlo v poštev sobarica, delo v proizvodnji in podobna dela. Za fanta pa delo v proizvodnji, monterstvu, ipd. Če kdo kaj ve za kakšno delo, se priporočam za informacije in pomoč, ki bi prišla neznansko prav 🙂
(e-mail: [email protected]).
Hvala vsem za pomoč dvema izgubljenima dušama, pa seveda lep dan 🙂
Nina