Delo v Avstriji
Pozdravljeni,
ali ve kdo za kakšno delo kjer ni potrebno dobro znanje nemščine npr. obiranje pridelkov, čiščenje, sobarica ali v proizvodnji? hvala lepa
Jaz bi tudi šla v avstrijo delat ker tu v sloveniji nimaš nike šanse. Lahko je v proizvodnji ali kje koli če vete za kaj koli mi prosim javite hvala
Tudi mene zanima delo v Avstriji kakršno koli, pomoč v kuhinji , čiščenje proizvodnja le znanje jezika je slabše . Lp, [email protected]
Lep pozdrav
Iščem delo v Avstriji, ki je lahko kakršno koli vendar sem bolj slab z nemškim jezikom moj drugi tuji jezik je angleščina, ki ga pa obvladam zelo dobro. Nemščino se lahko naučim sčasoma. Prosil bi, da če kdorkoli ve za kakšna dela v Avstriji, da sporoči na mail [email protected]
iščem delo v avstriji kot keramičar (samostojen) z 25 letnimi izkušnjami….v kolikor kdo ve za kakšno ponudbo sem dosegljiv preko meila [email protected] ….hvala
Hojla, mene resno zanima delo v okolici Feldkirchna v glavnem okolica Celovca. Ni pomembno za kakšno delo gre, delati znam vse, čeprav sem po poklicu dipl. ekonomist in imam največ izkušenj v prodaji po Evropi.Za začetek bi delala karkoli-pomoč v kuhinji, sobarica,…… Individualno se učim nemški jezik tako da na daljši rok bi mogoče kasneje delala v prodaji, kar mi pa ni pogoj.
zdravo
rad bi si nasel delo v avstriji, okolica feldkirhen,feldbach,junesfeld…
na zalost nisem prakticen v nemskem jeziku, se pa hitro ucim,
obvladam-italijanscino , anglescino, slovenscino, srbohrvascino
ce mi lahko kdo kaj pomaga , bi mu bil zelo hvaalezen…
imam 35 let iskusenj na raznih delih
od skladiscnika, soferja,delavca v proizvodnji,pomocnika v kuhinji,zavarovalniski agent, nepremicninski agent,varnostnik-receptor z licenco,dela na farmi, kmetiji….
vecina del sem opravljal v italiji,25let iskusenj, v sloveniji pa varnostnik -receptor
najlepse se vam zahvaljujem za katerokoli pomoc
moj mail
[email protected]
Zdravo, zanima me delo v Avstriji. Delala bi karkoli: v proizvodnji, sobarica, pomoč v kuhinji, čiščenje, pospravljanje, pomoč starejšim, varuška…itd Stara sem 29 let. Govorim nemški jezik in imam izobrazbo naravoslovne smeri. Pišite na: [email protected] Hvala in lep pozdrav.
Pozdravljeni
Mene pa zanima sezonsko delo v Avstriji v okolici avstrijske Radgone. Sem zaposlena v SLO, ampak zaradi trenutnih dodatnih izdatkov rabimo dodaten zaslužek. Zaradi tega bi bila vesela vsake info glede sezonskega dela ob vikendih. Odlično obvladam nemški jezik. HVALA! [email protected]
Lepo pozdravljeni
Iščemo izurjene delavce v strojni industriji, potrebujemo dokazilo o dosedanjih delovnih izkušnjah..
CNC operater, montažer, varilec A-test,… za več informacij pošljite povpraševanje z obrazložitvijo na
( [email protected] ) Hvala
LP
išče kdo kuharja,pomoč v kuhinji kasneje za šefa kuhinje ko izpopolnim jezik ali kaj podobnega v avstriji,nemčiji,švici po izobrazbi sem gostinsko turistični tehnik ter se še izredno šolam na višji šoli star sem 24 imam že ogromno izkušen za svoje leta , nemščino znam pogovorno kolko tolko ,razumem pa vse 🙂 angleško znam dobro če slučajno kdo kaj rabi ali ima kakšne kontakte naj sporoči …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lp
išče kdo kuharja,pomoč v kuhinji kasneje za šefa kuhinje ko izpopolnim jezik ali kaj podobnega v avstriji,nemčiji,švici po izobrazbi sem gostinsko turistični tehnik ter se še izredno šolam na višji šoli star sem 24 imam že ogromno izkušen za svoje leta , nemščino znam pogovorno kolko tolko ,razumem pa vse 🙂 angleško znam dobro če slučajno kdo kaj rabi ali ima kakšne kontakte naj sporoči …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
lp
Lp Sem izkušen električar in živilski tehnik-operater star 30 let. Delo sem opravljal kot električar že povsod po Sloveniji, sedaj pa delam na terenu v Nemčiji.
Moje delo je temeljilo predvsem na področju elektrike, sem pa izkušen tudi na nekaterih drugih področjih; lesarstvo, knaufanje, vodovod,…
Zaradi zelo zelo obsežnega delovnega časa sem se odločil iskati delo v bližini Maribora kjer sem doma.
Zelo bi bil hvaležen če bi kdo rabil pomoč kje v bližini Gradca. tako da bi bil lahko doma vsak dan.
Če ima kdo slučajno kak info, mi lahko piše na mail: [email protected]
Lp Grega
Pozdravljeni,
sem diplomirani inženir radiologije, trenutno zaposlen za določen čas v UKC Ljubljana, zanima me delo v Avstriji, preko maila sem kontaktiral že s parimi delodajalci in sem dobil odgovor, da je potrebna nostrifikacija diplome. Zanima me potek nostrifikacije, v prejšnjih komentarjih sem videl, da vas je par pisalo o tem, vendar različni komentarji.
Meni so iz bolnišnice, kjer bi me poklicali na razgovor poslali kaj točno moram narediti, in je tako kot je napisal GraveLord v svojem komentarju, da je potrebno imeti naslov v Avstriji ali pooblastiti nekoga, da lahko tvojo pošto sprejme v Avstriji. V primeru, da nekdo ve, kakšen je postopek zaposlitve radioloških inženirjev, bi bil zelo hvaležen za odgovor in pomoč.
LP!
Pozdravljeni…iscem delo v Avstriji…delal bi karkoli ( v proizvodnji,kuhinja inp..)
na zalost nisem prakticen v nemskem jeziku, se pa hitro ucim,
obvladam anglescino, slovenscino, srbohrvascino
ce mi lahko kdo kaj pomaga , bi mu bil zelo hvaalezen…
Delam v proizvodnji ze 8 let…imam koncano srednjo gostinjsko solo-smer Kuhar…
star sem 27 let in se ne bojim dela…
ce mi lahko kdo pomaga naj mi pise na moj mail – [email protected]
Lp.
Lep pozdrav,če kdo ve za kakeršnokoli delo v Avstriji naj mi prosim sporoči,jezika ne obvladam najbolj,hvala že vnaprej;[email protected]
Sa30
Jaz si tudi iščem delo v Avstriji in sicer kot čistilka ali pa delo v proizvodnji ampak nekje čez mejo,da se lahko vsak dan vozim domov,saj sem mati samohranilka.Nemško ne znam preveč dobro,nekaj že razumem, znam pa angleško.
Če kdo ve za kakšno delo mi naj prosim sporoči na mail:[email protected]
Lep pozdrav
Sandra