Najdi forum

Te ankete so zanimive.

http://surveys.valicon.net/CAWI/jazvem_recruite?Data=referrer%7cD93CA1AA45D549B377731486C6039B51

Lahko nekaj malega zaslužiš!

Pozdravljeni,
zanima me ali ima kdo kaj izkušenj z gospodom Dušanom Musolinom, ki ureja delo v zdravstvu v Nemčiji?

http://www.ess.gov.si/_files/4428/8_1_2013_NEM_zdr_nega.pdf

Pozdravljeni,

mene bi pa zanimalo, če kdo ve za kakšno stran, podobno bizi.si za Avstrijo.

lp

Pozdravljeni,
Iščem delo v proizvodnji, strežbi…. Stanujem blizu avstrijske meje, Koroška.
Prosim če me kontaktirate na [email protected].
Hvala!
J.

Tudi mene zanima delo v avstriji. Pripravljen sem prijeti za vsako delo. Stanujem v bližini Črne na koroškem.
Kontakt: [email protected]

Pozdravljeni,

tudi mene zanima delo v Avstriji. Pomožna dela, delo v proizvodnji, skladišču, ipd.

Kontakt: [email protected]

Lp,

Tudi mene zanima delo v tujini. Pripravljena sem delat kar koli, pomoč na domu, v kuhinji, varstvo otrok, sobarica,…
Meil: [email protected]

Pozdravljena,

Tudi naju s fantom zanima delo v Avstriji, in sicer on je po izobrazbi kuhar, tudi jaz sem v gostinsko turistični smeri. Zanimajo naju možnosti zaposlitve ter, če je za delo v kuhinji znanje nemščine obvezno?

Hvala že vnaprej in lep pozdrav,

Sabina

Pa še moj mail: [email protected]

zanima me delo v kakšni proizvodnji.
[email protected]

Tudi mene zanima delo v avstriji, če me lahko kontaktirate na [email protected]

Dobro govorim nemski jezik in me zanima delo v tujini v proizvodnji .
Hvala vnaprej in lep pozdrav Karic Nijaz tel 070 474 890

Tudi jaz bi vas prosil za naslov.Sem iz MB.

tudi mene bi zanimalo kako delo v avstriji,namreč v proizvodnji ali pa pomoč v kuhinji.po poklicu sem gostinski tehnik.stara sem 29 let.pišite mi na: [email protected]

Lep pozdrav!
Stara 28 let mati dveh otrok! Končano imam le srednjo šolo! Želela bi delati v Avstriji blizu meje kar bi bilo -čistilka, sobarica, delo v proizvodnji……..
Ubistvu karkoli samo da sem zaposlena in dobim redno plačo!

Lep pozdrav!
Stara 28 let mati dveh otrok! Končano imam le srednjo šolo! Želela bi delati v Avstriji blizu meje kar bi bilo -čistilka, sobarica, delo v proizvodnji……..
Ubistvu karkoli samo da sem zaposlena in dobim redno plačo!
[email protected]

mene prav tako zanima, je še aktualno? [email protected]

Pozdravljeni!

Tudi jaz si iščem delo v avstriji. Angleščina mi ni ravno tuja, nemščina pač. Po izobrazbi sem inženir informatike, a bolj mi leži ekonomska smer (končana srednja). Pripravljen sem delati karkoli (delo v proizvodnji, čiščenje, … )

Lp

[email protected]

Zanimam se za delo v Avstriji relacija nekje Maribor do Graza in sem elektrotehnik dokunčujem diplomo na študiju dipl.inž.telekomunikacij, delo v elektroniki-računalništvu-telekomunikacije, tuji jeziki:angleščina-dobro, nemščina-zadovoljivo, mail: [email protected], hvala.

tudi mene zanima

New Report

Close