delo v avstriji
Pozdravljeni
Tudi mene zanima delo v Avstriji – Villach
Hvala
LP
[email protected]
Pozdravjlena,
zanima me delo v Avstriji. Če je še aktualna vaša ponudba, me prosim kontaktirajte za nadaljne informacije in sicer na:
Hvala,
lep pozdrav.
pozdravljeni, tudi mene zanima delo v avstriji. če še je ta stran aktualna me prosim kontaktirajte na [email protected]
lp
lp
tudi mene bi zanimalo delo v austriji.moj gmail [email protected]
Pozdravljeni,
tudi jaz prosim za kontakte, nujno potrebujem delo v Avstriji. Moj mail: [email protected]
Hvala!
Lp
Živjo,
tudi mene zanima delo v avstriji..moj mail je [email protected]
lp
Janko
zdravo iscem delo v avstriji znam nemsko….. prosim za kontakt na ….. [email protected] … hvala lp.nino
Pozdravljeni vsem tistim ki iščete delo v tujini bi svetoval da se dobro pozanimate prek katerega podjetja greste dejansko se pozanimajte o podjetju in o delovnem mestu ker vas lahko nategnejo da ni kaj vse vam obljubijo ko pa prideš v tujino kjer boš delal pa je čist drugo nič verjet na besedo vse na papir oz.pogodbo govorim iz izkušenj potem ko pa sem kontaktiral z podjetjem katero me je zaposlilo in poslalo v tujino pa je vse besedne dogovore zanikalo še grozili so mi in to ustno kakor tudi po SMS niso vsa podjetja slaba vendar rečem bodite previdni kam greste pa prek koga lp.ŽELIM VAM SREČO PRI ISKANJU DELA
pozdrav
želim delati v Austriji , moja nemščina je bolj slaba , iščem delo sobarice čistilke varuške starejših kakršna koli fizična dela itd. kontakt [email protected]
Tudi mene zelo zanima delo v Avstriji,saj z ženo nujno potrebujema službo,ker je tuki ne dobima. Ali je znanje nemškega jezika obvezno ali se da dobiti kaj tudi če ne znaš jezik dobro? moj kontak je [email protected]
zanima
[email protected]
hvala
Tudi mene zanima delo v Avstriji sem doma blizu meje.
Tudi mene zanima delo v Avstriji. [email protected]
Zdravo . Tud mene zanima delo v Avstriji,sem strojni tehnik z 6 let iskušnje.Star sem 32 let . [email protected] . Lep pozdrav
Pozabila sem dodat naslov kjer me lahko obvestite [email protected]
Imam veliko delovnih izkušenj, trenutno potrebujem oz. vzamem kakršnokoli zaposlitev tudi čiščenje če mi lahko kako pomagate najdit delo mi prosim odgovorite…na mail. [email protected]
Lep pozdrav. Iščem delo v proizvodnji, najraje kovinarski. Sem iz koroške, blizu avstrijske meje. Prosim če me kontaktirate na [email protected]. Hvala že v naprej.