delo v avstriji
pozdravljeni….zanimajo me prosta delavna mesta v Avstriji. Po možnosti okolica Bad Radkesburga. Sicer trenutno, oz že pol leta delam v Gleisdorfu v proizvodnji, pogovorno obvladam nemški jezik. Zanimam se za dela kot so delo v proizvodnji, skladišču, gradbeništvo, varovanje in podobno…Imam 21 let delovne dobe. moja tel. št. 0038640308454 Naci
lp…tudi mene zanima delo v avstriji stara sem 23let iz okolice dravograda zelo rada delam vsa dela in dobeno delo mi ni odveč…sem delovna in pridna…tudi celodnevne službe in pranje posode mi ne predstavljajo kakšnega problema…prosim če imaš kakršnokoli delo zame da me kontaktiraš na mail [email protected] najraje pa bi vidla da mi das kaksen tvoj kontakt da se lahko slišiva saj sem res zainterisirana lp…hvala že vnaprej
Vidim da ste zainteresirani za delo gor, ampak nevem ka vam je tako težko pogledati na avstrijski zavod http://www.ams.at pa greš na levo job suchen…. Vsi bi nekaj na lepe oči imeli služb je dost pogledaš delo in poklices za razgovor seveda če znaš nemško drugače kr sanjajte naprej!!!!.
Pozdravljena
Tudi mene zanima delo v Avstriji. Imam 7 let izkušenj iz Anglije. Iščem nekje blizu meje oz. Graz kot sobarica. Moj naslov je [email protected].
LP
Andreja
Zanima me delo v avstriji, graz…nemsko znam pogovorno,
Kakrsnokoli delo,proizvodnja,ciscenje,…kontakt: [email protected]
[hr]
Navedeno
zainterisirana
se to pravi da v avstriji ne moreš opravljat dobene službe če ne znaš jezika??? niti pomivati posode
tako je
lp
To absolutno ni res.Sobarica,čistilka,kuhinjska pomočnica-vse to sem že bila -brez znanja nemščine.Se je pa treba naučit-in tudi se.Slovenci smo za Avstrijce poceni delovna sila,tega se morate zavedat.Za naše razmere pa smo dobro plačani v Avstriji.
pozdravljeni tudi jaz iščem delo v Celovcu in tudi živim v Celovcu.Prosi da mi kdo pomaga najdet službo.Znam tudi osnovo v nemščini . Moj-eimal je [email protected]
Lp.Anita
Tudi mene zanima delo v avstriji po poklicu sem ekt, osnovno znanje nemškega jezika.
iščem delo v proizvodnji v krajih Eibiswald, Wies, Deutschlandsberg., več na mail [email protected]
tuki pa vidm da sami neandertalci skacejo po tem forumu mene zanima dele mene tudi a lahk posredujes kotakt evo ti moj kontakt zanima me kakrsnokoli delo [email protected] hahahahahahahaha
Pozdravljeni…..tudi mene zanima delo v Avstriji…..delala bi kot sobarica ali pa kaksna proizvodnja….
moj email : [email protected]
Lp.