delo v avstriji
iščem honorerno popoldansko delo,delo med vikendi na avstrijskem koroškem.sem iz gorenjske in sem že delala kot kuhinjska pomočnica mail [email protected]
Pozdravljeni.
Mene bi zelo zanimalo delo v A…
Če mi lahko kakorkoli pomagate, mi pišite na mail
[email protected]
HVALA.
LP, P
Juhu tole bi mene zanimalo =) namreč iščem delo na farmi, je kej povpraševanja??
lp Tim[/quote]
mene tudi zanima, moj email je [email protected]
hvala
Sanja
zanimam se za delo v austriji [email protected]
Spoštovana,
moje ime je LIli Gojo in iščem zaposlitev. Službo sem izgubila pred dvema mesecema. Zanima me, kako to poteka v Avstriji. Moj mobi je 040 471501, mail pa [email protected].
Vesela bi bila, če me pokličete.
Lep pozdrav,
Lili Gojo
zanimam se delo v tujini (suhomontazni sistemi, knauf….) imam ogromno izkušenj z suhomontazna dela ukvarjam se že 7let! in imam veselje v tujino delat ! [email protected]
iščem delo v Avstriji(avtomehanik)
Tudi jaz prosim za kontakt na mail: [email protected]. hvala
Pozdravljeni !
Mene zanima delo v avstriji kot programer ali administrator strežnikov in varnostnih rešitev.
Moj kontakt je [email protected]
Lep pozdrav.
Mene zelo zanima delo v Avstriji trenutno sem nezapolen.
Prosim da me kontaktirate na email: [email protected]
Lep Pozdrav.
Pozdravljni.
še ena, ki je brezposelna in išče delo v avstriji. Je mogoče, delati brez znanja nem.jezika?
kontakt: [email protected].
zanimam se za delo v avstriji, imam dolgoletne izkušnje v logistiki.
Vaš cenjeni odgovor pričakujem na email; [email protected]
Hvala, lp, Bojan
Pozdravljeni!
Tudi mene zanima kaj več o delih v Avstriji in vas prosim za več informacij na mail: [email protected]
Pozdravljeni,
mene pa zanima delo v Avstriji. Sem iz Maribora, star 23let. Iščem redno zaposlitev oz. zaposlitev za dalj časa. Z nemškim jezikom nimam večjih problemov kar se tiče razumevanja, le govorim ga ne čist tekoče. Zanima me delo voznika (imam veljavno vozniško dovoljenje B kategorije), ali delo v skladišču.
E-mail: [email protected]
Lep pozdrav
trenutno delam v avstriji kot slaščičarka že 4 leta vendar me zanima še kaj drugega početi razen tega.zato sem zainterisirana še za kakšno drugo delo.prosim da mi javite po e-poš[email protected] ali na tel st,040 596 959.lp