Najdi forum

iščem honorerno popoldansko delo,delo med vikendi na avstrijskem koroškem.sem iz gorenjske in sem že delala kot kuhinjska pomočnica mail [email protected]

Pozdravljeni.
Mene bi zelo zanimalo delo v A…
Če mi lahko kakorkoli pomagate, mi pišite na mail
[email protected]
HVALA.
LP, P

LP, iščem delo v Celovcu, kakršno koli samo da je pošteno plačano. Prosim za pomoč kje se da to urediti in kličite res resni 041218317. lp

LP potrebujem delo v Avstriji- Celovec, kakršno koli samo da je pošteno plačano. Kličite resni ali mo dajte nasllov na koga naj se obrnem 041218317 lp

Juhu tole bi mene zanimalo =) namreč iščem delo na farmi, je kej povpraševanja??

lp Tim[/quote]

mene tudi zanima, moj email je [email protected]
hvala
Sanja

zanimam se za delo v austriji [email protected]

Spoštovana,

moje ime je LIli Gojo in iščem zaposlitev. Službo sem izgubila pred dvema mesecema. Zanima me, kako to poteka v Avstriji. Moj mobi je 040 471501, mail pa [email protected].

Vesela bi bila, če me pokličete.

Lep pozdrav,

Lili Gojo

ZANIMA ME DELO V AVSTRIJI – ČISTILEC, SOBARICA, VRTNAR, DELO V PROIZVODNJI OZIROMA KAJ PODOBNEGA, SAMO DA JE DELO

SEM IZ OKOLICE MURSKE SOBOTE IN BI SE RADA VSAKODNEVNO VOZILA DOMOV

RENATA
031 384 147

zanimam se delo v tujini (suhomontazni sistemi, knauf….) imam ogromno izkušenj z suhomontazna dela ukvarjam se že 7let! in imam veselje v tujino delat ! [email protected]

iščem delo v Avstriji(avtomehanik)

[email protected]

Tudi jaz prosim za kontakt na mail: [email protected]. hvala

Pozdravljeni !

Mene zanima delo v avstriji kot programer ali administrator strežnikov in varnostnih rešitev.

Moj kontakt je [email protected]

Lep pozdrav.
Mene zelo zanima delo v Avstriji trenutno sem nezapolen.
Prosim da me kontaktirate na email: [email protected]
Lep Pozdrav.

Pozdravljni.

še ena, ki je brezposelna in išče delo v avstriji. Je mogoče, delati brez znanja nem.jezika?

kontakt: [email protected].

Gasthof

Zum Stiegenwirt

8143 Dobl, Unterberg 59
Tel/Fax: 03136/5 26 27 /2

tu se išče pomoč v kuhinji..

zanimam se za delo v avstriji, imam dolgoletne izkušnje v logistiki.
Vaš cenjeni odgovor pričakujem na email; [email protected]
Hvala, lp, Bojan

Pozdravljeni!

Tudi mene zanima kaj več o delih v Avstriji in vas prosim za več informacij na mail: [email protected]

Pozdravljeni,

mene pa zanima delo v Avstriji. Sem iz Maribora, star 23let. Iščem redno zaposlitev oz. zaposlitev za dalj časa. Z nemškim jezikom nimam večjih problemov kar se tiče razumevanja, le govorim ga ne čist tekoče. Zanima me delo voznika (imam veljavno vozniško dovoljenje B kategorije), ali delo v skladišču.
E-mail: [email protected]

Lep pozdrav

trenutno delam v avstriji kot slaščičarka že 4 leta vendar me zanima še kaj drugega početi razen tega.zato sem zainterisirana še za kakšno drugo delo.prosim da mi javite po e-poš[email protected] ali na tel st,040 596 959.lp

Lep pozdrav. Tudi sam se zanimam za delo v Avstriji, pa me zanima ali lahko kako pomagas. Najraje bi vozil kombi vozilo-dostave, prevozi po Avstriji ali iz Avstrije v Slovenijo….Govorim nemsko, tudi pisno in anglesko. Lahko mi das kak kontakt? HVALA in lep pozdrav IGOR…Tel. 041/735524

New Report

Close