delo v avstriji
Čaw!Mene tudi zanima delo v Avstriji. Moj e-mail: [email protected]
Lp in hvala
Zivjo!
Tudi mene zanima delo v Avstriji…imam pa skoraj 10let delovne dobe v podjetju Danfoss (proizvodnja)…delal pa bi karkoli…hitro se ucim in jeziki mi niso problem.
Lp*
Pozdravljeni !
tudi jaz bi prosla,če mi lahko pošljete na gmail… [email protected]..hvala!
Lp!
Tudi mene zanima delo v Avstriji, sem iz Koroške moj email: [email protected]
Pozdravljeni,
Išem delo v Avstriji in sicer od Bad Radkensburga do Graca, oz. Šentilja-Gradca. Star sem 27 let, po poklicu sem gostinski tehnik z večletnimi izkušnjami v strežbi(delal sem cateringe, v hotelih 4,5 zvezdic,samostojno organiziral dogodke) ter kuhi in z pomožnimi deli(sobar) v hotelirstvu. Izkušnje imam tudi z delom v proizvodnji, trenutno sem že pol leta zaposlen v avtomobilski industriji in delam na cnc-centrih. Za zaposlitev torej pridejo v poštev gostinstvo, živilski poklici, proizvodnja. Sem pa pripravljen poprijeti tudo za druga dela, saj sem iznajdljiv, se hitro učim in zaupanje vame tudi povrnem z dobrim delom.
Lep pozdrav
Tadej-040-298-885
zanima me delo mesarja v Avstriji ali monter pohištva.Po izobrazbi sem mesar z 17 letnimi izkušnjami zato bi prosil prosil za delo v Avstriji.
[email protected]
že vnaprej se zahvaljujem za pomoč
oj tudi mene bi zanimalo to mail [email protected]
mene tudi zanima kontakt.. lepo prosim če mi ga pošlješ na [email protected]
pozdravljeni mene tudi zanima delo v avstriji
moj mail je [email protected]
Živjo,
tudi mene zanima delo v au,,karkoli
[email protected]
hvala
Pozdravljeni. Tudi mene zanima delo v Avstriji. V proizvodnji , kot voznik kombija , tovornjaka ali kaj podobnega. Obvladam pogovorno nemščino. Sem iz Maribora . Moj mail je [email protected]